Megaport biedt directe toegang tot IBM Cloud aan ondernemingen

Met IBM Cloud Direct Link versnelt Megaport het gebruik van de cloud voor ondernemingen, zodat zij naadloos in een hybride omgeving kunnen opereren met verbindingen tussen de bedrijfsinfrastructuur, de particuliere cloud en publieke clouddiensten. De klanten van Megaport kunnen naadloos toegang hebben tot de groeiende mondiale voetafdruk van IBM Cloud evenals cloud-gerelateerde diensten zoals AI, analytics, blockchain, Internet van de Dingen, serverless, enzovoort.

“IBM Cloud heeft een lange en rijke geschiedenis in de zakelijke omgeving,” zei Vincent English, algemeen directeur bij Megaport. “Klanten die toepassingen van de volgende generatie willen ontwikkelen, hebben nu directe, schaalbare toegang to de cloud-infrastructuur die is aangepast voor AI en big data. Ons connectiviteitsmodel omzeilt het publieke internet en verleent diensten aan ondernemingen die naar de cloud verhuizen. Tegelijkertijd verbetert het de prestaties en de netwerkbetrouwbaarheid van kritische zakelijke toepassingen. Het resultaat is dat de klanten de werklast kunnen optimaliseren en kunnen verdelen tussen de bedrijfsinfrastructuur en de cloud.”

“Bedrijven gebruiken de cloud niet langer alleen voor kostenbesparingen, maar maken nu gebruik van andere aan de cloud gerelateerde diensten met een hogere waarde om nieuwe zakelijke kansen te creëren,” zei Kit Linton, Vice President of Network bij IBM Cloud. “Via Megaport is een directe connectiviteit mogelijk met IBM Cloud Direct Link. Zo kunnen internationale ondernemingen op een betrouwbare manier hun bereik vergroten, innovaties aandrijven en een cloud-strategie aannemen die zorgt voor een naadloze verbinding tussen publieke and particuliere infrastructuur.”

In de race om betere IT-prestaties te bieden aan ondernemingen en te zorgen voor verbindingen met cloud-toepassingen, verschaffen de datacentra waarop Megaport is geactiveerd een mondiale voetafdruk ver buiten grote steden die connectiviteit biedt aan tevoren achtergestelde regio’s. Bovendien besteden alle ondernemingen veel aandacht aan hun prestaties, veiligheid en de naleving van regelgeving. Het platform van Megaport helpt om deze hindernissen voor toetreding tot de cloud te overwinnen. Met de toevoeging van IBM Cloud tot het ecosysteem van Megaport kunnen ondernemingen nu over directe connectiviteit met een van de toonaangevende leveranciers van clouddiensten beschikken.

Over Megaport

Megaport is de wereldwijde, toonaangevende leverancier van Elastic Interconnection-diensten. Het wereldwijde platform van het bedrijf maakt gebruik van Software Defined Networking (SDN), waarmee klanten snel hun netwerk kunnen verbinden met de andere diensten in het Megaport Network. Diensten kunnen direct worden beheerd door klanten via hun mobiele apparaten, hun computer of onze open API. De uitgebreide voetafdruk van het bedrijf in Australië, de regio Azië-Stille Oceaan, Noord-Amerika en Europa zorgt voor een neutraal platform met vele belangrijke leveranciers van datacentra in verscheidene markten.

Megaport werd opgericht in 2013 door Bevan Slattery en bouwde het eerste SDN-gebaseerde Elastic Interconnection-platform ter wereld, als de veiligste, meest naadloze en on-demand manier voor het verbinden van bedrijven, netwerken en dienstverlening. Megaport staat onder leiding van Vincent English en is opgezet door een uiterst ervaren team met een uitgebreide kennis van het opbouwen van grootschalige wereldwijde verbindingsnetwerken. Het bedrijf verbindt meer dan 780 klanten in meer dan 179 datacentra in de hele wereld. Megaport is een Alibaba Cloud Technology Partner, een Oracle Cloud Partner, een AWS Technology Partner, een Microsoft Azure ExpressRoute Partner, een Google Cloud Interconnect Partner en een IBM Direct Link Cloud Exchange leverancier.

Megaport, Virtual Cross Connect, VXC en MegaIX zijn geregistreerde handelsmerken van Megaport (Services) Pty Ltd ACN 607 432 646.


GOT NEWS? click here

possible to reach millions worldwide
Google News, Bing News, Yahoo News, 200+ publications


Meer informatie over Megaport kunt u vinden op www.megaport.com.

VRAGEN VAN DE MEDIA

Contactpersoon Megaport:
Camille Denning
+61 473 088 7400
[email protected]

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/616146/Megaport_IBM_Cloud.jpg
Logo – https://mma.prnewswire.com/media/488371/Megaport_logo_Logo.jpg

BRON Megaport Limited

Gerelateerde links

http://www.megaport.com

About the author

forimmediaterelease.net -