Společnost GCL SI na výstavě SNEC představí nové vysoce výkonné moduly

SU-ČOU, Čína, 19. května 2018 /PRNewswire/ — GCL System Integration (GCL SI) (002506.SZ), dceřiná společnost předního světového koncernu GCL Group zaměřeného na čistou energii, představí na konci května během každoroční výstavy SNEC PV Power Expo (SNEC) v Šanghaji celou řadu nových mono a polykrystalických modulů.

Během výstavy SNEC se bude společnost GCL Group prezentovat ve stánku o ploše 968 metrů čtverečních v hale E1 s názvem „Hala mezinárodních značek s projekty a aplikací solárních článků a systémů”, kde bude vystavovat své nejnovější výrobky, které pokrývají všechny aspekty fotovoltaického průmyslu, včetně integrace využití fotovoltaických technologií, průmyslového řetězce inteligentní energie, inteligentních domů a kombinovaného využití solárních a tepelných zdrojů. Nejvíce se očekává revoluční technologie FBR + CCz společnosti GCL SI spolu s řadou vysoce výkonných mono a polykrystalických modulů včetně některých modelů navržených pro projekty společnosti zaměřené na zmírnění chudoby. Eric Luo, prezident společnosti GCL SI, uvedl, že společnost GCL bude pokračovat ve svém úsilí v oblasti výzkumu a vývoje a zákazníkům poskytne větší hodnotu.

Společnost GCL SI je současnosti schopna vyrobit moduly s celkovou kapacitou přibližně 6 GW a objem jejích dodávek dosáhl v roce 2017 celkového výkonu 4,84 GW, což ji činí jedním z nejvýznamnějších dodavatelů na světě. Průměrná účinnost vysoce výkonného polykrystalického černého křemíkového článku PERC dosáhla 20,8 % a jeho maximální účinnost dosáhla 21,3 %. Výkon tohoto polykrystalického 60článkového modulu přesahuje 300 W, což společnost GCL SI činí absolutní jedničkou v oblasti výroby polykrystalických modulů. Společnost GCL SI se se svými vysoce účinnými moduly účastnila výběrového řízení na dva projekty iniciativy Front-runner v Čchang-č a Tchung-čchuanu.

V několika příštích letech bude fotovoltaický trh dosahovat stálého růstu. Poptávka po fotovoltaice se bude zvláště zvyšovat na zahraničních rozvíjejících se trzích. Společnost GCL SI ještě více posílí svůj výzkum a vývoj produktů s vysokou účinností, upevní své hlavní podnikání v oblasti fotovoltaiky a zaměří se na zvýšení podílu zahraničních projektů. V roce 2017 zahraniční obchod společnosti GCL SI meziročně vzrostl o 20 %, což představuje 26,37 % jejího celkového objemu obchodů. Očekává se, že podíl zahraničního obchodu dosáhne v roce 2018 úrovně 50 %.

Společnost GCL SI se řídí poptávkou na trhu a poskytuje kvalitní a vysoce efektivní produkty pro různá prostředí na celém světě. Její vysoce efektivní články, moduly MBB a oboustranné produkty s dvojitou plochou splňují požadavky čínských projektů iniciativy Front-runner a zahraničních trhů. Díky vývoji modulárních integračních balíčků je možné splnit i různorodé potřeby domácích i zahraničních zákazníků. Kromě toho společnost GCL SI nadále podporuje inteligentní výrobu, pomáhá urychlit vývoj výroby až po automatizaci a digitalizaci a integruje do výrobního procesu informační technologie, jako je internet a internet věcí. Její štíhlá výroba a inteligentní výroba zlepšují kvalitu a efektivitu výrobků, což společnosti GCL-SI pomůže dosáhnout svého cíle v oblasti vysoce kvalitního vývoje.

O výstavě SNEC PV Power Expo


GOT NEWS? click here

possible to reach millions worldwide
Google News, Bing News, Yahoo News, 200+ publications


Výstava SNEC PV Power Expo (SNEC), která se bude konat již 12. rokem, byla založena Asijskou asociací fotovoltaického průmyslu (APVIA), Společností pro obnovitelné zdroje v Číně (CRES) a Čínskou průmyslovou asociací pro obnovitelné zdroje (CREIA). Výstava je sponzorována 19 mezinárodními agenturami a organizacemi, včetně sdružení US Solar Energy Industry Association (SEIA). Jako největší světová výstava nových energií a důležitá platforma pro významné společnosti umožňující představení pokročilých technologických produktů představuje SNEC zařízení pro výrobu solární energie, materiály, solární články, aplikační produkty a moduly a solární projekty a systémy, které pokrývají všechny aspekty řetězce fotovoltaického průmyslu.

O společnosti GCL-SI

Společnost GCL System Integration Technology Co., Ltd. (002506.SZ) (GCL-SI) je součástí skupiny GOLDEN CONCORD (GCL). Společnost GCL-SI dodává komplexní, nejmodernější a integrovaný energetický systém a je odhodlána stát se přední světovou společností v oblasti solární energie.

SOURCE GCL System

About the author

forimmediaterelease.net -