Společnost NovuMind se zúčastní summitu Embedded Vision 2018

SANTA CLARA, Kalifornie, 18. května 2018 /PRNewswire/ — Společnost NovuMind Inc., přední inovátor v oblasti umělé inteligence pro vestavěné aplikace, dnes oznámila, že se zúčastní summitu Embedded Vision 2018, který se bude konat ve dnech 22. – 24. května ve městě Santa Clara v Kalifornii. NovuMind bude předvádět své výrobky ve výstavní hale na stánku č. 704 a dva vedoucí pracovníci společnosti NovuMind představí na konferenčních zasedáních své prezentace.

Zakladatel a generální ředitel společnosti NovuMind Dr. Ren Wu přednese prezentaci s názvem Industry Perspective o tom, jak energeticky úsporné procesory umožňují novou éru inteligentních zařízení. Vestavěním zařízení AI do zařízení na okraji sítě lze poskytnout inteligentní služby s výrazně kratší latencí a zvýšenou ochranou soukromých uživatelských dat.

Mike Li, viceprezident pro IC design společnosti NovuMind, přednese prezentaci Enabling Technologies na téma účelových integrovaných obvodů, které jsou určeny pro typy výpočtů a pohyb dat obsažených v konvolučních neuronových sítích a mohou poskytovat průlomový výkon. Výsledkem je, že výkon GPU nebo TPU může být dodáván v zabudovaných aplikacích napájených bateriemi.

Společnost NovuMind je hrdá na to, že je členem aliance Embedded Vision Alliance a zlatým sponzorem summitu Embedded Vision 2018. Další informace o summitu Vision Embedded 2018 naleznete na stránkách: https://www.embedded-vision.com/summit

O společnosti NovuMind


GOT NEWS? click here

possible to reach millions worldwide
Google News, Bing News, Yahoo News, 200+ publications


Společnost NovuMind pomáhá podnikům začlenit sílu AI do jejich produktů. Čip NovuTensor, spolu s celkovou podporou řešení AI, umožňuje výrobcům OEM integrovat schopnost hlubokého učení, dokonce i v aplikacích, kde je omezený přístup k napájení nebo síti. Tým společnosti NovuMind, vedený průkopníkem v oboru AI panem Renem Wu, má odborné znalosti v oblasti strojního učení, návrhů čipů a vysoce výkonné výpočetní techniky. Sídlo společnosti a oddělení výzkumu a vývoje se nachází ve městě Santa Clara v Kalifornii, s dalšími kancelářemi v Pekingu a Kantonu v Číně. Více informací naleznete na webových stránkách: www.novumind.com

SOURCE NovuMind Inc.

About the author

forimmediaterelease.net -