Futbalový hráč Jérôme Boateng chystá kolekciu so značkou /Nyden

Nemecký obranca tímu Bayern Mníchov a reprezentačného mužstva Nemecka bude spolutvorcom kapsulovej kolekcie oblečenia značky /Nyden, ktorá sa objaví v predaji už od jari 2019

ŠTOKHOLM, 18. mája 2018 /PRNewswire/ — Značka /Nyden (https://nyden.com/) spojila sily s  hráčom nemeckej reprezentácie Jérômom Boatengom a spolu vytvorili kolekciu oblečenia odrážajúcu jeho jedinečný štýl. Kolekcia sa objaví v predaji na jar 2019.

„Vždy som rád nosil oblečenie, v ktorom som vyčnieval v tichosti, nie nahlas,” komentoval Jérôme Boateng, obranca tímu Bayern Mníchov aj nemeckého reprezentačného mužstva, ktorého zastupuje agentúra Roc Nation. „/Nyden pochopil, aký je môj štýl a našli sme spoločnú cestu. Chceme vytvoriť kolekciu, ktorá umožní každému vyzerať za každých okolností elegantne, či už to bude na ceste v lietadle, v autobuse na zápas, počas výletu s rodinou alebo na neskorej večeri v žiarivom svetle nočného mesta. Bude to mix klasiky, každodennosti aj nevšednosti, v ktorom sa ľudia nájdu bez toho, aby ich oblečenie príliš kričalo.”

„Jérôme je osobnosť na ihrisku a mimo jeho,” povedala Stina Forceová, kreatívna riaditeľka značky /Nyden. „Vie, že nielen šaty robia človeka, pretože aj spôsob ich nosenia zaváži. Je pre nás preto dokonalý vzor pre ostatných a ambasádor značky. Tešíme sa na spoluprácu s ním a veríme, že touto kolekciou pomôžeme mnohým ľuďom osvojiť si jeho štýl a získať sebadôveru.”

/Nyden chce do dizajnu kolekcie pretaviť Jérômovu „integritu a pokornú aroganciu”. Do tohto momentu oznámili predstavitelia značky /Nyden len spolupráci s umeleckým tatérom Doctorom Woo a herečkou Noomi Rapaceovou, ale v nasledujúcich týždňoch sa dozvieme mená ďalších spolutvorcov.

Vstupom do klubu /Nyden sa stanete členmi úzkej skupiny, ktorá sa ako prvá dozvie o Jérômovej kolekcii a získa k nej výlučný prístup ihneď po jej zverejnení.

O značke /Nyden

/Nyden nie je tradičná módna značka. Sme platforma s dušou a spolupracujeme s talentovanými tvorcami s vkusom a podporujeme ich kreativitu. Nemáme kolekcie, obdobia, máme len rad relevantných kúskov a podujatí. V samotnom centre nášho tvorivého procesu sú populárne osobnosti, ktoré zdieľajú svoj príbeh a ovplyvňujú ostatných svojimi tvorivými nápadmi. /Nyden vyznáva hodnoty ako je kreativita a pokorná arogancia. Veríme, že podporou tvorivosti môžeme ovplyvniť budúcnosť. Viac informácií nájdete na: Nyden.com.


GOT NEWS? click here

possible to reach millions worldwide
Google News, Bing News, Yahoo News, 200+ publications


Kontakt:

Brittany Ouyang
JConnelly
[email protected]   
415-608-0585

Gabriella Daidone
Account Coordinator, Consumer
973.850.7343 Direct
973.647.4177 Mobile

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/693184/Nyden_Boateng.jpg

SOURCE /Nyden

Related Links

http://nyden.com

About the author

forimmediaterelease.net -