KnowBe4 utnämner verkställande direktör för EMEA

Jeffrey de Graaf axlar ansvaret för expansionen av säkerhetsutbildningar i Europa, Mellanöstern och Afrika

AMSTERDAM, 1 maj, 2018 /PRNewswire/ – KnowBe4 erbjuder världens största moderna utbildningsplattform för säkerhetsmedvetenhet och simulerat nätfiske och har utnämnt Jeffrey de Graaf till verkställande direktör för EMEA. Han kommer att arbeta från företagets huvudkontor i EMEA i Utrecht, Nederländerna. Jeffrey de Graaf ska leda och ansvara för KnowBe4:s verksamhet i Europa, Mellanöstern och Afrika (EMEA). Företagets EMEA-fokus inleddes efter lanseringen i Storbritannien 2017 och fortsätter med en liknande långsiktig kanalstrategi med fokus på att bygga upp ett starkt partnernätverk i hela regionen.

Jeffrey de Graaf kommer till KnowBe4 med över 20 års erfarenhet inom försäljning och marknadsföring, med stark inriktning på IT-säkerhet och kanalrelationer. Hans senaste roll var som marknadsföringschef på QSight IT där hans breda ansvarsområden omfattade IT-företagets innovationsstrategi, försäljning och marknadsföring. Före QSight IT hade han flera befattningar på Onsight Solutions, den främsta som marknadschef med ansvar för marknadsföring, försäljning och affärsutveckling, där han drev fram fina resultat för företaget. Jeffrey de Graaf har också arbetat på Liberty Global och i sitt arbete på KnowBe4 kommer han ha nytta av sin gedigna erfarenhet av försäljning, kontohantering, ny affärsutveckling och marknadsföringshantering i IT-säkerhetsbranschen.

Nätfiske, social manipulation och ransomware fortsätter öka över hela världen vilket innebär goda möjligheter för KnowBe4 att expandera och nå ut med sina moderna säkerhetsutbildningar till en bredare publik globalt.

“Det känns som en fantastisk möjlighet att komma in på KnowBe4 i den här viktiga fasen av internationell tillväxt och leda EMEA-initiativet från start. Jag är redo att tackla utmaningen”, säger Jeffrey de Graaf. “Mina kolleger i Storbritannien har gjort ett fantastiskt arbete med att bygga upp en mycket stark årlig tillväxt och jag ser fram emot att skapa ett starkt kanalnätverk och generera liknande resultat i hela EMEA. Under den korta tid vi nu har fokuserat direkt på den här regionen har vi sett betydande intresse från såväl partner som kunder och vi har redan börjat anställa personal för att säkerställa den utmärkta service som KnowBe4 är kända för.”

“Nätfiskeattackerna i den globala affärsmiljön fortsätter öka. Attacker som skulle kunna undvikas kan sabotera en organisation och det kan göra enorm skillnad om medarbetarna är utbildade i hur de ska göra för att försvara företaget. Med hjälp av rätt verktyg, som vår moderna säkerhetsutbildning och simulerade nätfiskeattacker kan du säkerställa att de anställda vet vad de inte ska klicka på och hur de kan hjälpa till att förebygga attacker”, säger Stu Sjouwerman, global VD för KnowBe4. “Jeffrey är ett fantastiskt tillskott till vårt växande globala team av driftiga, smarta och kunniga ledare som prioriterar kanalerna och hjälper oss utöka vårt partnernätverk i EMEA. Jag är oerhört glad att han är en del av vårt team.”

Mer information om KnowBe4 Partner Program finns på: https://www.knowbe4.com/partnering


GOT NEWS? click here

possible to reach millions worldwide
Google News, Bing News, Yahoo News, 200+ publications


Om KnowBe4
KnowBe4 tillhandahåller världens mest populära, integrerade, moderna plattform för säkerhetsutbildning och simulerat nätfiske. Plattformen används av över 17 000 organisationer världen över. KnowBe4 grundades av data- och IT-säkerhetsexperten Stu Sjouwerman och hjälper organisationer att minimera mänskliga säkerhetsmissar genom att öka medvetenheten om ransomware, VD-bedrägerier och andra sociala manipulationstekniker med hjälp av moderna utbildningsmetoder. Kevin Mitnick är en internationellt erkänd datasäkerhetsexpert med titeln Chief Hacking Officer på KnowBe4 och han har bidragit till att utforma KnowBe4:s utbildning med utgångspunkt i sina väldokumenterade metoder för social manipulation. Tusentals organisationer förlitar sig på KnowBe4 för att utbilda och stärka slutanvändarna till en effektiv försvarslinje mot IT-attacker.

Nummer 231 på Inc. 500-listan för 2017, nr 70 på Deloittes Technology Fast 500-lista för 2017 och nr 6 på Cybersecurity Ventures Cybersecurity 500-lista. KnowBe4 har sitt huvudkontor i Tampa Bay, Florida och europeiska kontor finns i England och Nederländerna.

Kontaktperson hos KnowBe4:
Amanda Tarantino
Public Relations Officer
KnowBe4
Tfn: +1 727-748-4221
E-post: [email protected]

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/684469/Jeffrey_D.jpg
Logotyp – https://mma.prnewswire.com/media/588691/KB4_Logo.jpg

SOURCE KnowBe4

Related Links

https://www.knowbe4.com

About the author

forimmediaterelease.net -