Společnost GAC Motor udělala skvělý první dojem na výstavě NADA, kde inspirovala severoamerické distribuční partnery úspěšným setkáním dealerů

LAS VEGAS, 31. března 2018 /PRNewswire/ — Společnost GAC Motor, nejrychleji rostoucí výrobce automobilů v Číně, udělala skvělý první dojem u severoamerických prodejců automobilů s úspěšným debutem na výstavě Národní asociace automobilových dealerů (NADA), kde představila hvězdnou sestavu nejprodávanějších vozidel a také uspořádala shromáždění prodejců, které chtěla oslovit v souvislosti se zřizováním prodejní sítě v Severní Americe.

„Výstava NADA překonala naše očekávání,” řekl prezident společnosti GAC Motor Yu Jun. „Setkali jsme se stovkami amerických prodejců, kteří projevili opravdový zájem o spolupráci s námi, když GAC Motor vstoupí na trh ve čtvrtém čtvrtletí roku 2019. Byly to nádherné tři dny. Gratulujeme organizátorům výstavy a bylo nám ctí se jí zúčastnit.”

Výstava NADA, která byla poprvé organizována v roce 1917, je přední automobilovou výstavou pro mezinárodní dealery a automobilky. Jako dceřiná společnost holdingu GAC Group je společnost GAC Motor první čínskou automobilkou v historii, která se výstavy NADA zúčastnila.

Na výstavě přitahovaly pozornost účastníků vozy GAC Motor GS8, SUV GS4, sedan GA4 a minivan GM8. Vysoce kvalitní vozidla vyzdvihují nejnovější úspěchy společnosti v oblasti nezávislého výzkumu a vývoje a špičkových technologií.

Setkání prodejců organizovaného během výstavy NADA společností GAC Motor se navíc zúčastnilo více než 150 významných hostů, včetně prodejců a investorů, stejně jako významných lídrů průmyslových akcí a sdružení nejen z různých států USA, ale také z Kanady. Očekává se, že GAC Motor bude první novou automobilovou značkou v posledních 20 letech, která vstoupí na americký trh. Mnozí zúčastnění prodejci uvedli, že jsou fascinováni možností mít v USA novou značku, která se na svém domácím trhu osvědčila. O výrobní řadě GAC Motor se vyjadřovali velmi pochvalně a přáli automobilce z Guangzhou vše nejlepší v souvislosti s jejími plány rozvoje.

Pro americký trh budou navrženy speciální modely, aby splňovaly místní environmentální normy a požadavky místních zákazníků. Společnost založila výzkumné a vývojové centrum v Silicon Valley a v letošním roce otevře další dvě centra v Detroitu a Los Angeles, která se budou specializovat na špičkovou technologii.

Vedle severoamerického trhu společnost GAC Motor také dosáhla solidních tržních výsledků v zemích zúčastněných čínské iniciativy „Pásu a cesty”. Společnost v současné době působí ve 14 zemích světa.

Společnost GAC Motor se zaměřením na trh střední a vyšší úrovně a se strategií orientovanou na uživatele vyvíjí systém světové automobilové výroby, který integruje globální síť výzkumu a vývoje společnosti GAC Motor, výrobní kapacity, dodavatelský řetězec a mobilní životní styl prostřednictvím inovací v oblasti technologií, produktů a služeb.


GOT NEWS? click here

possible to reach millions worldwide
Google News, Bing News, Yahoo News, 200+ publications


„Společnost GAC Motor je zavázána ke vzájemným úspěchům se zaměstnanci, našimi zákazníky a komunitami, ve kterých žijeme a pracujeme.” „Respektujeme různé kultury na různých trzích po celém světě,” řekl pan Yu. „Jsme mladí, a to znamená, že jsme ochotni se učit a neustále usilujeme o pokrok. Oceňujeme dlouhodobé partnerství s našimi prodejci a vzájemné úspěchy s našimi zákazníky a našimi lokálními partnery.”

O společnosti GAC Motor

Společnost GAC Motor, založená v roce 2008, je dceřinou společností společnosti GAC Group, která zaujímá 238. místo mezi společnostmi Fortune Global 500. Společnost vyvíjí a vyrábí vysoce kvalitní vozidla, motory, komponenty a autopříslušenství. Společnost GAC Motor nyní po dobu pěti po sobě jdoucích let dosahuje podle údajů čínského výzkumu kvality J.D. Power Asia Pacific 2017 (IQS) nejvyšší hodnoty mezi všemi čínskými značkami, což demonstruje strategii společnosti založenou na kvalitě od inovačního výzkumu a vývoje až po výrobu, dodavatelský řetězec a prodej a služby.

Více informací naleznete na:

Facebook: https://www.facebook.com/GACMotor
Instagram: https://www.instagram.com/gac_motor
Twitter: https://www.twitter.com/gac_motor

Kontakt pro média:

Sukie Wong
+86-186-8058-2829
[email protected]

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/660880/GAC_Motor_NADA_2018.jpg 
Foto – https://mma.prnewswire.com/media/660879/Yu_Jun_GAC_Motor.jpg 
Foto – https://mma.prnewswire.com/media/660881/GAC_Motor_dealer_gathering_NADA.jpg

SOURCE GAC Motor

About the author

forimmediaterelease.net -