Platformy Xiaozhu.com a agoda oznámily vznik globálního strategického partnerství s cílem zkvalitnění sdíleného ubytování

PEKING, 13. března 2018 /PRNewswire/ — Nejrychleji rostoucí čínská platforma pro sdílené ubytování Xiaozhu.com oznámila, že uzavřela globální strategické partnerství s celosvětovou internetovou rezervační platformou agoda, členem společnosti Booking Holdings. Spolupráce těchto dvou společností se zaměří na oblasti registrace, inovace technologií a služeb, propagaci značek a marketing, čímž využijí zkušenosti a poznatky z různých trhů, aby mohly přinést svým zákazníkům na celém světě novou ubytovací zkušenost při sdílení domácností. V počáteční fázi této spolupráce budou oba partneři sdílet svůj inventář, což pro každou platformu bude představovat 100 000 položek na seznamu. 

Platforma agoda je jednou z nejrychleji rostoucích internetových cestovních agentur, která svým zákazníkům na celém světě nabízí 1,8 milionu ubytovacích možností. Od vstupu na čínský trh v roce 2015 se agoda propracovala na jednu z předních pozic pro rezervaci ubytování pro čínské turisty cestující do zahraničí a také pro zahraniční turisty navštěvující Čínu.

Spencer Low, výkonný ředitel pro oblast širší Číny, vysvětluje: „Toto partnerství nabídne alternativu tradičního hotelového ubytování v Číně a pomůže cestovatelům, kteří očekávají větší výběr ubytovacích možností. Společnosti Xiaozhu a agoda budou moci společně nabídnout jednoduchý přístup k ubytování s různými výhodami. Jednou z nich je flexibilita společného pobytu většího počtu osob v jedné větší budově, když cestují jako skupina přátel nebo rodina, a druhou je více možností pro osoby na služební cestě, které by si chtěly užít komfortu domova. Navíc se tyto nové nabídky odlišují také cenovými pásmy, abychom uspokojili cestovatele s různými finančními možnostmi. Pevně věříme, že kombinace bohatých zkušeností společnosti Xiaozhu z čínského trhu a poznatky společnosti agoda jako globální internetové cestovní kanceláře pozvednou zkušenosti zákazníků s námi nabízenými pobyty na vyšší úroveň.”

Chen Chi, spoluzakladatel a generální ředitel společnosti Xiaozhu, také označil toto spojení sil za oboustranně výhodnou spolupráci. Celosvětový úspěch firmy agoda, zejména její zkušenosti z asijských zemí, zvýší dynamiku globalizace společnosti Xiaozhu. „Vzhledem k tomu, že aktivní i pasivní cestovní ruch v Číně rychle roste, platformy nabízející pobyty musí být schopny poskytovat vysoce kvalitní služby spotřebitelům na celém světě. Právě proto platforma Xiaozhu rozvíjí spolupráci s partnery ze svého odvětví,” vysvětluje pan Chen.


GOT NEWS? click here

possible to reach millions worldwide
Google News, Bing News, Yahoo News, 200+ publications


Od zahájení svého působení v zahraničí v roce 2017 dokázala společnost Xiaozhu získat ubytovací kapacity ve více než 100 zámořských městech, kdy obzvláště silný rostoucí trend zaznamenává na rozvíjejících se trzích s ubytováním v domácnostech Japonska a Thajska. V dokumentu s názvem „Zpráva z průzkumu ekonomiky sdílení v Číně v letech 2017-2018″, vydaném agenturami Nanfang Daily, Nanfang+ APP a iMedia Research v únoru tohoto roku, byla platforma Xiaozhu zařazena na první místo v žebříčku konkurenceschopnosti v odvětví sdílení domácností.

Foto – https://mma.prnewswire.com/media/653639/Xiaozhu.jpg

SOURCE Xiaozhu.com

About the author

forimmediaterelease.net -