Na výstavě ISE 2018 budou představeny produkty Christie Terra pro přenos 4K AV obsahu přes IP média

WOKINGHAM, Anglie, 7. února 2018 /PRNewswire/ – Společnost Christie® s potěšením přináší poprvé svou produktovou řadu Terra na výstavu ISE. Produkty Terra zahrnují rozšiřující se řadu vysílačů, přijímačů, řídicího hardwaru a softwaru, které umožňují navrhnout a integrovat softwarově zpracované video přes Ethernet (Software Defined Video over Ethernet, SDVoE) do jednoduchého, flexibilního, vysoce škálovatelného a cenově dostupného balíčku. S produkty Terra nabízí společnost Christie přenos zcela nativního obsahu 4K, 4:4:4, od přehrávače až po zobrazení. Terra pomáhá zákazníkům možnost využít výhod aliance SDVoE™ Alliance, která slibuje standardizovaný přístup k maximalizaci rozsahu, dosahu a zkušeností uživatelů s architekturou a výkonem systému AV-over-IP.

„Těšíme se na představení produktů Terra na výstavě ISE, kde budeme schopni ukázat systémovým integrátorům náš nejnovější vývoj a příslušenství v této vzrušující době v technologii AV-over-IP.” Společnost Christie má bohaté zkušenosti se zpracováním obrazu a aplikacemi AV-over-IP(AV obsah přes IP média), které nám umožňují vytvářet produkty a řešení, která poskytují špičkovou kvalitu a vyšší výkon než tradiční návrhy AV systémů,” řekl Clark Williams, výkonný viceprezident pro správu obsahu a zpracování společnosti Christie. „Díky zavedené, respektované a důvěryhodné historii v oblasti poskytování a podpory nejrůznějších nejmodernějších aplikací a se zobrazovacími technologiemi zaměřenými na výkon, pokročilému zpracování, úpravě obsahu, přehrávání médií a distribuovaným systémům na různých trzích jsme hrdí na to, že můžeme představit Christie Terra jako nové řešení pro systémy SDVoE. S uvedením systému Terry společnost Christie vyznačila začátek nového způsobu práce, který zefektivňuje, rozšiřuje a zlepšuje distribuci, zpracování a správu AV způsobem, který dříve nebyl možný.”

Systém je postaven na standardní technologii SDVoE pro maximální kompatibilitu, poskytuje standardizovaný přístup k maximalizaci rozsahu a uživatelské zkušenosti při zachování integrity zdrojového materiálu tvůrce bez degradace, komprese nebo latence. Systém Terra podporuje video formáty až do 4K při frekvenci 60 Hz a poskytuje bezprecedentní přenos a zpracování nekomprimovaného videa s nulovou latencí a bez artefaktu přes cenově dostupné ethernetové komponenty 10G. Společnost Christie je zakládajícím členem aliance SDVoE. Zachováním integrity zdrojového materiálu tvůrce bez degradace, komprese nebo latence společnost Christie řešila svou technologii zpracování obrazu, nastavení objektivu, vstupy a výstupy, správu obsahu (Spyder X80), správu představení (Pandoras Box Octo) a řízení distribuce (Phoenix Quad), aby vytvořila komplexní řešení věrné obsahu, kterému slouží. Produkty Christie Terra bude vystaveny na stánku 1H-70 během výstavy ISE 2018 v Amsterdamu.

Další informace o produktech Christie Terra a jejich specifikacích naleznete na webových stránkách společnosti Christie: https://www.christiedigital.com/emea  

O společnosti Christie®
Christie Digital Systems USA, Inc. je světová firma v odvětví audiovizuálních technologií, která je plně vlastněnou dceřinou společností firmy Ushio, Inc., Japonsko (burzovní index JP:6925). Je přední společností na trhu, která neustále určuje standardy, uvádí na trh nejvyspělejší projektory na světě a kompletní systém displejů a audio řešení pro kina. Společnost Christie je považována za jednu z nejinovativnějších firem v oboru audiovizuálních technologií na světě. Od maloobchodních displejů pro Hollywood přes klíčová velitelská centra až po učebny a cvičné simulátory, zobrazovací řešení a projektory společnosti Christie poutají pozornost diváků na celém světě svými úchvatnými dynamickými obrazy doprovázenými velkolepým zvukem. Více informací naleznete na internetových stránkách www.christiedigital.com/emea.

O alianci SDVoE
SDVoE je zkratka pro „Software Defined Video over Ethernet” (Softwarově definované video přes Ethernet). SDVoE Alliance je neziskové konsorcium poskytovatelů technologií, kteří spolupracují na standardizaci využití ethernetu pro přenos AV signálů v profesionálních AV prostředích a na vytvoření ekosystému kolem technologie SDVoE umožňující softwarově definovat AV aplikace. Tato aliance se účastní obchodních veletrhů a konferencí, publikuje seznamy oprávněných subjektů a případové studie a podporuje technologii SDVoE a řešení založená na této technologii pro systémové integrátory, návrháře a konzultanty. Školení a certifikace osob oprávněných k instalaci je také součástí její činnosti. Zakládajícími členy aliance SDVoE jsou společnosti AptoVision, Aquantia, Christie Digital, NETGEAR, Sony a ZeeVee. Všechny zainteresované strany jsou zvány, aby se připojily k alianci a usilovaly o dosažení svých cílů. Pro více informací navštivte webové stránky sdvoe.org.


GOT NEWS? click here

possible to reach millions worldwide
Google News, Bing News, Yahoo News, 200+ publications


„Christie” je obchodní značka společnosti Christie Digital Systems USA, Inc., která je registrovaná ve Spojených státech amerických a několika dalších zemích.
DLP® je chráněná registrovaná značka společnosti Texas Instruments
SDVoE je obchodní značka organizace SDVoE Alliance.

Navštivte společnost Christie na stánku 1-H70

ZDROJ Christie

About the author

forimmediaterelease.net -