Under ISE 2018 kommer Christie att visa upp nya lösningar från hela företagets portfölj

WOKINGHAM, England, 7 februari 2018 /PRNewswire/ — Under ISE 2018, genom många olika audiovisuella lösningar, kommer Christie® att ge prov på sin expertis och höga tillverkningskvalitet. Besökare i stånd 1-H70 får en förhandsvisning av det senaste från företaget gällande systemarkitektur och -prestanda med AV-över-IP. Vidare visas de senaste laserfosforprojektorerna i Christie-sortimentet upp, plus en splitterny videovägglösning och det senaste mycket korta displaypixelavståndet.

Christie Terra är ett komplett native 4K, 4:4:4 innehållsleveranssystem – från spelare till display – så att kunden kan utnyttja fördelarna med AV-över-IP-system. För maximal kompatibilitet bygger systemet på standardiserad SDVoE-teknik. Systemet har en standardiserad uppbyggnad för att maximera skalan, omfattningen och användarupplevelsen. Samtidigt bevaras integriteten hos en skapares källmaterial, utan degradering, kompression eller fördröjning. Terra stödjer videoformat på upp till 4K vid 60Hz och erbjuder oöverträffad transportfunktionalitet och behandling av okomprimerad nollbildsfördröjning, samt artefaktfri video genom billiga 10G Ethernet-komponenter. Besök ståndet för att se hur Christie, genom lanseringen av Terra, har kommit på ett nytt sätt att arbeta. AV-distribution, -behandling och -hantering, på sätt som aldrig tidigare varit möjliga, blir smidigare och bättre.

De nya Christie® Crimson Series 3DLP® laserfosforprojektorerna har upp till 25 000 ISO lumen, 60Hz behandling, och Christie BoldColor Technology i ett kompakt och slitstarkt paket, till låg kostnad för kunder som behöver uthyrning, iscensättning och fast installation. Användare kommer att uppskatta den hypersnabba behandlingen i Christie TruLife™ elektronik, samt tycka om den inbyggda funktionaliteten med warp och blend i Christie Twist™. Vidare, genom att lägga till Christie Mystique, kommer användare att kunna minska kalibreringstiderna för flera projektorer, från flera timmar till några minuter, vilket sparar tid och minskar arbetskostnaderna. Crimson Series är framtagen med tanke på tekniker. Serien är tålig och lättransporterad, -hanterad och -installerad. Detta tack vare sin kompakta formfaktor, tysta gång och 360-gradersorientering. Crimson-projektorerna har en IP5X sluten, halvledarlaserljuskälla. Crimson-projektorerna erbjuder åratal av tillförlitlig, billig och nästan underhållsfri drift, med levande, verklighetstrogna färger. Med sin långvariga ljusstyrka och höga tillförlitlighet, erbjuder Crimson Series en kombination av det bästa med laserfosfortekniken och den ljusstyrka och färgkvalitet som företag som arrangerar fasta event och liveevent båda kräver i dagens föränderliga marknad. Christie är spänd på att få se vad kunderna tycker om denna nya projektorserie under ISE 2018.  

De nya Christie® Velvet® CorePlus LED-videoväggarna erbjuder oöverträffad designflexibilitet i en prisvärd LED-videovägglösning. Med ett pixelavstånd på 1,2 till 4,0 millimeter, skalas en arkitektur lätt till populära upplösningar, inklusive 4K. Den är helt anpassningsbar med fjärrlösningar och inbyggda lösningar, samt kan både installeras och servas fram- eller bakifrån. Produkten är perfekt för offentliga platser, kasinos, temaparker, kyrkor och liknande, samt för utsändning, kontroll- och konferensrum, bland mycket annat. Produktens direktmonteringssystem medger ett smalt installationsdjup på mindre än 100 mm. CorePlus har ett direktmonteringssystem, för snabb och lätt installation direkt på platta väggar, vilket gör att det inte behövs ytterligare monteringskomponenter. Totalsystemkostnaden minskas därmed ytterligare. Vidare kan slutanvändare, tack vare nya E600 Controller, lätt skala upp till 4K vid 60Hz.

Apex 0,9 mm LED-videovägg är också kompatibel med E600 Controller, en ny produkt i Christie® Velvet® Apex Series. Apex Series finns nu med mycket små pixelavstånd på 0,9 mm till 2,5 mm, med ett bildformat på 16:9. Serien visar innehåll i stor detaljrikedom, vilket gör den perfekt för tillämpningar där bildkvalitet och -tydlighet är av yttersta vikt. Den nya produkten medger skalning till populära upplösningar i ett mindre kvadratmetersområde, samt minskning av de optimala och minimala visningsavstånden. Apex Series erbjuder en företagslösning bestående av högkvalitativa komponenter, vilka fungerar som system. Detta för att ge bästa möjliga visuella upplevelse, maximal displaytid, så att användaren kan känna sig lugn. Produkten är utan jämförelse bättre än andra LED-displayer. 

Besökare i ståndet får även tillfälle till förhandsvisning av alla produkter i Christies GS Series med laserfosforprojektorer med hög ljusstyrka till överkomliga priser. De senaste tillskotten, de två 630-GS-modellerna, kommer med i GS Series för att visa upp en övertygande, sofistikerad och hög ljusstyrka. Det handlar om projicering för användaren eller integratorn som vill ha marknadsledande prestanda till ett lågt pris. Enheterna finns i både HD (1920×1080) eller WUXGA (1920×1200) upplösning, med hypertyst drift, kompakt design och mångsidighet. De kan installeras i besvärliga utrymmen, närmare publiken, utan att det förstör upplevelsen. Kunder som arrangerar alltifrån affärs- till iscensättningsevent med mera ska titta in i Christie-ståndet för att se hur de kan dra nytta av högsta möjliga heltäckande prestanda och tillförlitlighet i miljöer med högfrekvent användning. GS Series levererar detta.

Alla dessa produkter med mera kommer att visas upp i stånd 1H-70 under ISE 2018 i Amsterdam


GOT NEWS? click here

possible to reach millions worldwide
Google News, Bing News, Yahoo News, 200+ publications


www.christiedigital.com/emea/about-christie/tradeshows-and-events/ise-2018

Om Christie®
Christie Digital Systems USA, Inc. är ett globalt företag som sysslar med visuell teknik och ljudteknik. Företaget är ett helägt dotterbolag till Ushio Inc., Japan (JP:6925). Christie är ständigt normbildande. Företaget marknadsför några av världens mest avancerade projektorer, kompletta systemdisplayer och biografljudlösningar. Christie anses vara ett av världens mest innovativa företag för visuell teknik. Här erbjuds alltifrån butiksdisplayer till produkter åt Hollywood, missionskritiska kommandocentrum och simulatorer. Christies displaylösningar och projektorer fängslar en världspublik. Detta genom dynamiska och makalösa bilder, tillsammans med fantastiskt ljud. Gå till www.christiedigital.com/emea.  

“Christie” är ett varumärke som tillhör Christie Digital Systems USA, Inc., som är registrerat i USA och vissa andra länder.
DLP® är ett registrerat varumärke som tillhör Texas Instruments.
SDVoE är ett varumärke som tillhör SDVoE Alliance.

Besök Christie i stånd 1-H70 

SOURCE Christie

About the author

forimmediaterelease.net -