Christie Terra fremviser en komplet 4K AV-Over-IP-løsning ved ISE 2018

WOKINGHAM, England, 6. Februar 2018 /PRNewswire/ — Christie® glæder sig over at fremvise virksomhedens produkter fra Terra-serien på ISE for første gang. Terra dækker over en ekspanderende serie, som indeholder sendere, modtagere, kontrolhardware og kontrolsoftware, der muliggør design og integration af Software Defined Video over Ethernet (SDVoE)-kompatible systemer i en enkel, fleksibel, højt skalerbar og prismæssigt overkommelig pakke. Med Terra tilbyder Christie en komplet løsning til indholdsoverførsel i original 4K/4:4:4 fra player til display. Terra hjælper kunderne med at drage fuld nytte af SDVoE™ Alliance, som har stillet i udsigt, at der kommer en standardiseret tilgang, der skal maksimere omfanget, rækkevidden og brugeroplevelsen af AV-over-IP-systemarkitektur og -ydeevne.

“Vi glæder os til at fremvise Terra på ISE, hvor vi vil vise systemintegratorer vores seneste udviklinger og tilbehør i denne spændende tid, som AV-over-IP-teknologi befinder sig i. Christie har bred erfaring med billedbehandling og AV-over-IP-applikationer, hvilket giver os gode muligheder for at producere produkter og løsninger, der leverer uovertruffen kvalitet og højere ydeevne end traditionelle AV-systemløsninger,” siger Clark Williams, executive vice president, Content Management & Processing fra Christie. “Med vores etablerede, respekterede og pålidelige historie, hvor vi har forsynet og understøttet avancerede anvendelser af performance-dreven displayteknologi, avanceret behandling, warping, media playback og netværksdistribuerede systemer til forskellige markeder er vi stolte af at kunne fremvise Christie Terra som en ny SDVoE-kompatibel løsning. Med denne produktlancering markerer Christie begyndelsen på en helt ny måde at arbejde på, som strømliner, styrker og forbedrer AV-distribution, -behandling og -styring på måder, der ikke før har været mulige.”

Christie Terra-løsningerne er bygget på standard SDVoE-teknologi og understøtter videoformater på op til 4K ved 60Hz og leverer enestående ydeevne ved overførsel og behandling af ukomprimeret, artefakt-fri video uden billedforsinkelse via 10G ethernetkomponenter til en overkommelig pris. Christie er et af de stiftende medlemmer af SDVoE Alliance. Samtidig med at integriteten ved ophavsmandens kildemateriale er blevet bevaret uden forringelse, kompression eller forsinkelse, har Christie koncentreret sig om virksomhedens billedbehandlingsteknologi, lensing, input & output, content management (Spyder X80), show management (Pandoras Box Octo) & distribution management (Phoenix Quad) og skabt en komplet løsning, der er tro mod det behandlede indhold. Christie Terra fremvises ved stand 1H-70 på ISE 2018 i Amsterdam.

Yderligere information og specifikationer på Christie Terra kan findes på Christies website: https://www.christiedigital.com/emea  

Om Christie®
Christie Digital Systems USA, Inc. er en global teknologivirksomhed inden for audiovisuel teknologi. Virksomheden er et 100 % ejet datterselskab af Ushio Inc., Japan (JP:6925). Christie har konsekvent sat standarderne ved at være den første til at markedsføre nogle af verdens mest avancerede projektorer, hele displaysystemer og løsninger til biograflyd. Christie er anerkendt som en af de mest innovative virksomheder i verden inden for visuel teknologi. Fra butikdisplays i Hollywood over forretningskritiske kommandocentraler til klasseværelser og træningssimulatorer fanger Christies displayløsninger og projektorer publikums opmærksomhed rundt om i verden med dynamiske og fantastiske billeder ledsaget af en imponerende lyd. Besøg www.christiedigital.com/emea.

Om SDVoE Alliance
SDVoE er et akronym for “Software Defined Video over Ethernet”. SDVoE Alliance er et almennyttigt konsortium af teknologiudbydere, der samarbejder for at standardisere anvendelsen af ethernet til at overføre AV-signaler i professionelle AV-miljøer og skabe et økosystem for SDVoE-teknologi, der muliggør at software kan definere AV-applikationer. Alliancen deltager på messer og konferencer, udgiver hvidbøger og casestudier og promoverer SDVoE-teknologi, og løsninger baseret på teknologien, over for systemintegratorer, designere og konsulenter. Undervisning og installationscertificering er også en del af mandatet. De stiftende medlemmer af SDVoE Alliance er AptoVision, Aquantia, Christie Digital, NETGEAR, Sony og ZeeVee. Alle interesserede opfordres til at tilslutte sig alliancen og arbejde for dets mål. Yderligere oplysninger findes på sdvoe.org.


GOT NEWS? click here

possible to reach millions worldwide
Google News, Bing News, Yahoo News, 200+ publications


“Christie” er et varemærke, der tilhører Christie Digital Systems USA, Inc., registreret i USA og visse andre lande.
DLP® er et registreret varemærke, der tilhører Texas Instruments
SDVoE er et varemærke, der tilhører SDVoE Alliance.

Besøg Christie ved stand 1-H70

SOURCE Christie

About the author

forimmediaterelease.net -