Christie Boxer on ensimmäinen projektori, joka tarjoaa suoran 10G-Ethernetin kautta toimivan SDVoE-rajapinnan

AMSTERDAM, helmikuun 6, 2018 /PRNewswire/ – ISE –  Kolme vuotta sitten esitelty ja koko alan mullistanut Christie® Boxer 3DLP® -projektori on nyt entistäkin joustavampi, sillä se tarjoaa suoran rajapinnan 4K-audiovisuaalisen sisältöön, prosessointiin ja hallintaan 10G-Ethernetin yli. Christien Terra SDVoE -syöttökortti Boxerille säilyttää Christien SDVoE-johtajan aseman ja mullistaa AV-järjestelmät sekä -ratkaisut siirtämällä kaiken verkkoon ja yhdistämällä kaiken median yhdellä johdolla yhdeksi järjestelmäksi.

Nyt kun Christie Boxer ottaa vastaan SDVoE-sisältöä 10G-Ethernetin yli, AV-sisällön verkkoon siirtämisen laatu, tehokkuus, joustavuus, suorituskyky ja skaalautuvuus merkitsevät upouuden, entistän paremman AV-ratkaisun syntyä.

Christie Boxer on ensimmäinen projektori, joka yhdistyy suoraan Ethernet-verkkoon ja ottaa vastaan tosiaikaista 4K/60-sisältöä sekä hallintaa SDVoE:n kautta. Syöttökortti tukee integroitua prosessointia, minkä vuoksi enää ei ole tarpeen ostaa ulkoista SDVoE-vastaanotinta sekä asentaa, kytkeä ja sähköistää sitä lähelle projektoria”, sanoo Christien Curtis Lingard, Senior Product Manager. “Christie johtaa AV-teollisuutta ja SDVoE Alliancea esittelemällä tämän ratkaisun, ja Terra SDVoE -syöttökortti Boxerille on taas yksi askel AV-järjestelmien siirtymisessä suoraan verkkoihin.

Christie on yksi SDVoE Alliancen perustajista ja johtaa AV-järjestelmien siirtymistä kaistanleveyden ja skaalan rajoittamista piirikytkentäisistä infrastruktuureista Ethernet-verkkoihin, jotka mahdollistavat rajattoman skaalautuvuuden, kaistanleveyden ja ulottuvuuden.

Christien Terra-lähettimet, -vastaanottimet ja -ohjain saatavilla helmikuussa 2018
Christien Terra-lähettimen, -vastaanottimen ja -ohjaimen sisältävät järjestelmäratkaisut turvaavat SDVoE-järjestelmien operationaalisen hallinnan – siksi ne sopivat täydellisesti viihde-, vuokraus- ja lavastusaloille sekä niin suuriin näyttöratkaisuihin kuin elintärkeisiin ympäristöihinkin, kuten valtionhallinnon ohjauskeskuksiin, tietoliikenteeseen, energiateollisuuteen, älykkäisiin liikennejärjestelmiin ja muihin korkean turvatason ympäristöihin.

Intuitiivisen selainpohjaisen ohjelmointikäyttöliittymän ansiosta Christien Terra -ohjaimen käyttö on helppo opetella; käyttöliittymä yksinkertaistaa ja nopeuttaa SDVoE-järjestelmien asennusta, ohjelmointia, hallintaa ja käyttöä.

Päällekkäiset ohjausjärjestelmät turvaavat jatkuvan toiminnan ja järjestelmäpäivitykset; solid-state-tallennus taas tarkoittaa, ettei liikkuvia osia ole – näin varmistetaan pitkän tähtäimen luotettavuus.

Christien Terra -ohjaimen ja koko Christien Terra -tuoteperheen avulla käyttäjät voivat hallita verkkolaitteita, ohjata reititystä, hallita ääntä, muokata lähde- ja näyttöasetuksia sekä skaalata visuaalista materiaalia yhden, helppokäyttöisen ohjelmointikäyttöliittymän kautta”, sanoo Christien Karl Johnson, Senior Product Manager. “Terra-ohjaimen ominaisuuksiin kuuluvat monitasoiset käyttäjäoikeudet, salatut ohjaus- ja järjestelmätiedot, käytön ja käyttöjärjestelmän loki, vahva salasananhallinta ja paljon muutakin – näin tietosi pidetään turvassa.

Christien tuotevalikoimaan kuuluu useita uusimman tekniikan näyttöjä, tehokkaita prosessoinnin ja verkkopohjaisen yhteistyön ratkaisuja; siksi Christien end-to-end -ratkaisut antavat kaiken tarvittavan kattavien ja lähteestä näytölle saakka tinkimätöntä laatua ja suorituskykyä tarjoavien SDVoE-ratkaisujen suunnittelemiseksi ja integroimiseksi.


GOT NEWS? click here

possible to reach millions worldwide
Google News, Bing News, Yahoo News, 200+ publications


Christie® Terra -tuoteperhe perustuu standardoituun ja edulliseen 10G-SDVoE -valmisteknologiaan. Tämä mahdollistaa pakkaamattoman ja latenssittoman audio- ja videosisällön signaalin jakamisen, hallinnan, prosessoinnin ja KVM:n (näppäimistö, video, hiiri) 10G-Ethernet-verkkojen yli, mukaanlukien artefaktittomat, 60Hz:n 4K-videoformaatit.  Terra-järjestelmä koostuu kolmesta tuotteesta: lähettimestä, vastaanottimesta ja ohjaimesta, jotka tukevat lukuisien lähteiden vaihtamista, prosessointia ja hallintaa suurillakin etäisyyksillä.

Tietoja Christiestä®
Christie Digital Systems USA, Inc. on maailmanlaajuinen video- ja audioteknologiayhtiö sekä Ushio Inc., Japanin (JP:6925) täydellisessä omistuksessa oleva tytäryhtiö. Christie asettaa jatkuvasti standardeja tuomalla ensimmäisenä markkinoille maailman edistyneimpiä projektoreita, kokonaisjärjestelmänäyttöjä ja elokuvateattereiden audioratkaisuja; Christie on tunnettu yhtenä maailman innovatiivisimmista visuaalisen teknologian yhtiöistä. Vähittäismyyntinäytöistä Hollywoodiin, elintärkeistä komentokeskuksista luokkahuoneisiin ja koulutussimulaattoreihin, Christien näyttöratkaisut ja projektorit vangitsevat yleisöjen huomion ympäri maailmaa dynaamisilla ja hämmästyttävillä kuvilla sekä upealla äänellä. Käy osoitteessa www.christiedigital.com/emea.  

“Christie” on Christie Digital Systems USA, Inc.:n USA:ssa ja tietyissä muissa maissa rekisteröimä tavaramerkki.
DLP® on Texas Instrumentsin rekisteröimä tavaramerkki.
SDVoE on SDVoE Alliancen rekisteröimä tavaramerkki.

LISÄTIETOJA:

Oliver Berrow, Account Manager, Wildwood PR, +44 (0)1293 851115, [email protected];

Brant Eckett, Marketing Director EMEA, Christie, +44 (0)118 977 8000, [email protected]

SOURCE Christie

About the author

forimmediaterelease.net -