Teknik hjälper resenärer få ett ultimat första dygn

July 17, 2017 | By forimmediaterelease.net - | Filed in: Press Releases.

     (Photo: http://mma.prnewswire.com/media/535994/Booking_com_24_hours_Emojis.jpg )
    

För att fira World Emoji Day har Booking.com skapat fem emojis som ska spegla semesterns första timmar. 18 000 resenärer tillfrågades vilka de skulle vilja se. På listan hittar vi någon som kollar på en karta, någon i klassisk turistmundering och någon som tar en selfie. Booking.com har skrivit en ansökan till Unicode, organisationen som godkänner emojis, om att inkludera dem i dagens utbud. Om du också vill se dessa emojis i din mobil kan du skriva under ansökan här: Booking.com Emoji-ansökan

Ta del av pressmeddelande och undersökningen här: https://news.booking.com/sv-sv/

Om Booking.com 

Booking.com B.V etablerades 1996 i Amsterdam, och har vuxit från en liten nederländsk start-up till ett av världens största e-handelsföretag inom resebranschen. Booking.com, som är en del av The Priceline Group (NASDAQ: PCLN), har idag fler än 15 000 anställda på 199 kontor i 70 länder över hela världen.

Booking.com har som uppdrag att uppmuntra människor till att uppleva världen och bolaget investerar i digital teknik som ska bidra till att förenkla resandet. På Booking.com sammanför vi resenärer med världens största urval av fantastiska ställen att bo på, inklusive allt från lägenheter, semesterboende och familjeägda B & B’s till 5-stjärniga lyxhotell, trädhus och till och med igloos. Booking.com’s webbplats och mobilappar finns tillgängliga på över 40 språk, erbjuder över 1,3 miljoner boenden och täcker mer än 110 000 destinationer i 227 länder och områden över hela världen.

Varje dag reserveras mer än 1,4 miljoner rumsnätter på vår plattform. Så oavsett om resan sker i arbetet eller på fritiden kan kunderna direkt boka sitt idealiska boende med Booking.com, utan bokningsavgifter och med vårt löfte om prisgaranti som säkerhet. Via vår kundservice kan kunderna nå oss dygnet runt för hjälp och support på 43 språk. Följ oss på Twitter och Instagram och gilla oss på Facebook. För de senaste nyheterna, statistik och annan information, besök vårt globala mediarum.

För mer information kontakta Booking.com’s presskontakt på: booking@aspekta.se .

SOURCE Booking.com


To post and circulate your own press release on FIR and the eTN Network  please click here 

 


Comments are closed here.