Rejs ud og nyd verdens bedste globale delikatesser

June 19, 2017 | By forimmediaterelease.net - | Filed in: Press Releases.

Booking.com, der er globalt førende i at forbinde rejsende med det bredeste udvalg af steder at bo, afslører nu de maddestinationer rundt om i verden, der får de bedste anbefalinger af Booking.com-rejsendeii. Tjek listen ud og oplev selv disse gastronomiske hot spots på din næste rejse.


  
  Top 10 byer i verden anbefalet for mad af Booking.com rejsende
          1              Hong Kong
          2              Sao Paulo
          3               Tokyo
          4               Athen
          5             Kuala Lumpur
          6              Melbourne
          7              Bangkok
          8              Granada
          9              Las Vegas
         10             Buenos Aires

For den komplette pressemeddelelse, besøg: https://news.booking.com/da-dk/

Om Booking.com:

Booking.com er verdens førende på booking af hotel og andre overnatningsmuligheder online. Booking.com garanterer bedste priser for enhver form for ejendom – fra små steder til femstjernet luksus. Booking.com-hjemmesiden er tilgængelig på 43 sprog og tilbyder mere end 1,2 millioner overnatningssteder, herunder 651.583 ferieboliger og dækker 110.983 unikke destinationer i 227 lande og områder verden over. Med + 20 års erfaring og et team af 15.000 dedikerede medarbejdere på 199 kontorer over hele verden, råder Booking.com over sit eget kundeserviceteam, der er tilgængeligt 24/7 for at hjælpe gæster på deres modersmål og sikre en enestående kundeoplevelse.

Booking.com B.V., der er etableret i 1996, ejer og driver Booking.com ™ og er del af Priceline Group (NASDAQ: PCLN).

i Ifølge data indsamlet af Booking.com med 12.781 respondenter på 13 markeder i september 2016. Respondenterne skulle være 18 år eller ældre, skulle have rejst mindst en gang i 2016 og skulle planlægge mindst en tur i 2017. Alle respondenterne skulle se sig selv som medbestemmende i beslutningsprocessen for deres rejse

ii For at finde de 25 bedste destinationer, så Booking.com på destinationer, der havde flest anbefalinger for “mad” af globale Booking.com-rejsende. Destinationerne skulle have flere end 300 anbefalinger for “mad” i perioden 1. januar 2016 – 31. december 2016 for at komme i betragtning.

KONTAKTOPLYSNINGER
For yderligere information kontakt venligst Booking.com’s danske pressekontor;
booking@aspekta.dk

SOURCE Booking.com


To post and circulate your own press release on FIR and the eTN Network  please click here 

 


Comments are closed here.