PieSync maakt volgens G2 Crowd deel uit van de Top 100 Softwarebedrijven

January 17, 2018 | By forimmediaterelease.net - | Filed in: Press Releases.

GENT, België, January 17, 2018 /PRNewswire/ —

PieSync maakt volgens G2 Crowd ook deel uit van de Top 50 kleine en middelgrote (KMB) softwarebedrijven wereldwijd  

Piesync, het snelst groeiende platform voor tweerichtingssynchronisatie van gegevens, is vereerd met een plek op G2 Crowds lijst met Beste softwarebedrijven voor 2018, die de Top 100 zakelijke softwarebedrijven erkent op basis van klantenfeedback, gebaseerd op G2 Crowds geverifieerde gebruikersrecensies van 2017. PieSync bereikte nr. 39 op de lijst, die hier volledig bekeken kan worden.

Op de website van G2 Crowd, hebben zakelijke softwaregebruikers gedetailleerde recensies geschreven over hun ervaringen met de softwaremiddelen die zij tijdens hun professionele werkzaamheden gebruiken. Om in aanmerking te komen voor de Beste softwarebedrijven voor 2018 | G2 Crowd, moest elk bedrijf, tussen 7 januari 2017 en 7 januari 2018, minimaal 100 recensies ontvangen voor al hun producten op G2 Crowd. Bedrijven werden gescoord met behulp van een algoritme waarbij veel van dezelfde factoren gebruikt werden die opgenomen waren in de G2 Crowd’s Grid®, echter ze werden anders gewogen om het succes van de verkoper in het afgelopen jaar weer te geven.

“We zijn verheugd om de lijst met Beste softwarebedrijven voor dit jaar bekend te maken alsmede de merken te erkennen die klaarblijkelijk een hoogwaardig product leveren aan hun klanten,” aldus Tim Handorf, medeoprichter en CEO van G2 Crowd. “We hebben G2 Crowd opgebouwd om gebruikers in staat te stellen om elkaar op een transparante manier te helpen met het vinden van software-oplossingen die het beste aansluiten bij hun behoeften. Deze lijst erkent de meningen van die gebruikers en ze vertellen ons dat deze bedrijven geweldige producten hebben ontworpen die voldoen aan de behoeften van hun klanten.”

“Onze focus om de beste oplossing te zijn, zonder complexiteit, om zakelijke toepassingen te verbinden wordt duidelijk weergegeven door de mening van onze klanten,” aldus Ewout Meyns, oprichter en CEO van PieSync.  “PieSync zorgt ervoor dat bedrijven hun toepassingen, in enkele minuten en met weinig of geen kosten, kunnen verbinden waardoor onze klanten in staat zijn om de waarde van hun gegevens te verhogen door hun databases schoon, gesynchroniseerd en actueel te houden, in realtime. Deze erkenning door G2 Crowd geeft duidelijk aan dat we onze missie waarmaken.”

Beste softwarebedrijven voor 2018 | G2 Crowd was ook onderverdeeld in drie lijsten voor kleine, middelgrote en grote softwarebedrijven. PieSync werd tevens vermeld op nr. 39 op de lijst met Beste kleine softwarebedrijven 2018 | G2 Crowd. Om in aanmerking te komen voor het kleine bedrijven-onderdeel, moest een bedrijf voldoen aan de bovenstaande specificaties en 20 werknemers in dienst hebben.

Over PieSync 
PieSync is het snelst groeiende platform voor tweerichtingssynchronisatie van gegevens voor organisaties die hun bedrijf willen versterken door hun cloud-toepassingen te integreren. PieSync verbetert de verkoop-, marketing- en serviceprestaties door contactgegevens eenvoudig en betaalbaar aan te sluiten, zonder complexiteit, binnen SaaS-gebaseerde ecosystemen en toepassingen om relevantie en betrouwbaarheid te garanderen, iedere keer weer. PieSync verbindt meer dan 100 toepassingen met nieuwe toepassingen die elke week worden toegevoegd en ondersteunt klanten met een personeelsbestand van meer dan 20 werknemers die actief zijn in een verscheidenheid aan industrieën. PieSync heeft zijn hoofdkantoor in Gent, België.  Ga voor meer informatie naar http://www.piesync.com.

Over G2 Crowd, Inc. 
G2 Crowd, ‘s werelds toonaangevende platform voor recensies van zakelijke oplossingen, maakt gebruik van meer dan 325.000 gebruikersrecensies om betere aankoopbeslissingen te kunnen nemen. Zakelijke professionals, kopers, beleggers en analisten gebruik de website om de beste software en diensten te vergelijken en selecteren op basis van peer reviews en gesynthetiseerde sociale gegevens. Elke maand wordt de website van G2 Crowd door meer dan één miljoen mensen bezocht om unieke inzichten te verkrijgen. Mede opgericht door de oprichter en voormalige leidinggevenden van SaaS-leiders zoals BigMachines (verworven door Oracle) en SteelBrick (verworven door Salesforce) en ondersteund door meer dan $ 45 miljoen in kapitaal, streeft G2 Crowd ernaar om authenticiteit en transparantie naar de zakelijke markt te brengen. Ga voor informatie naar G2Crowd.com.

Contactpersoon media: media@piesync.com , +1-516-441-0212 (US), +32-479-95-41-90 (Europa)

SOURCE PieSync


To post and circulate your own press release on FIR and the eTN Network  please click here 

 


Comments are closed here.