Hit reser du för att njuta av globala delikatesser

June 19, 2017 | By forimmediaterelease.net - | Filed in: Press Releases.

Maten har stor betydelse för hur vi upplever besök och resor. Glädjen i att äta gott och smaka nya rätter gör ofta en resa mer minnesvärd. Baserat på resenärers2 rekommendationer har Booking.com, globalt ledande på att sammankoppla resenärer med ett brett urval boenden, sammanställt de bästa matdestinationerna runt om i världen. Nu kan du välja att upptäcka dessa gastronomiska magneter på din nästa resa.


  
  Globala destinationer som toppar listan över kulinariska resmål

   (baserat på rekommendationer från Booking.com-resenärer)
          1              Hong Kong
          2              Sao Paulo
          3               Tokyo
          4                Aten
          5              Kuala Lumpur
          6              Melbourne
          7               Bangkok
          8               Granada
          9              Las Vegas
          10             Buenos Aires

För att ta del av hela pressmeddelandet, besök https://news.booking.com/sv-sv/

Om Booking.com:

Booking.com är världsledande inom bokning av hotell och andra boenden på nätet. Booking.com garanterar de bästa priserna för alla typer av boenden – från små oberoende till femstjärniga lyxhotell. Booking.com’s webbplats finns tillgänglig på 43 språk, erbjuder över 1,2 miljon hotell och boenden, inklusive fler än 651,583 semesterbostäder, på över 110,983 destinationer i 227 länder och territorier världen över. Med över 20 års erfarenhet och fler än 15,000 engagerade medarbetare på 199 kontor över hela världen, driver Booking.com sin egen kundtjänst, som är tillgänglig dygnet runt för att hjälpa gästerna på deras modersmål, så att de får en exceptionell kundupplevelse.

Booking.com B.V., som grundades 1996 och som äger och driver Booking.com™, är en del av The Priceline Group (Nasdaq: PCLN).

1 Enligt uppgifter sammanställda av Booking.com baserade på 12,781 respondenter från 13 marknader i september 2016. Respondenterna var 18 år eller äldre, måste ha rest åtminstone en gång år 2016 och planera minst en resa under 2017. Alla respondenter var tvungna att betrakta sig som en del av beslutsprocessen för resan.

2 För att hitta de 25 bästa destinationerna, betraktade Booking.com de destinationer som hade flest rekommendationer för “mat” av globala Booking.com-resenärer, de behövde ha över 300 rekommendationer eller mer för “mat” mellan 1 januari 2016 – 31 december 2016.

KONTAKTINFORMATION 

För ytterligare information, kontakta Booking.com’s svenska presskontor;

booking@aspekta.se

SOURCE Booking.com


To post and circulate your own press release on FIR and the eTN Network  please click here 

 


Comments are closed here.