Hellere teknologi end lounges på erhvervsrejsen

July 11, 2017 | By forimmediaterele | Filed in: Press Releases.

Travel & Tourism Industry release:

Analysen konkluderer samtidig, at erhvervsrejsende prioriterer bedre adgang til teknologi højere end klassiske rejsegoder; som prioriteret boarding og adgang til lufthavns lounges. Med sine cirka 30 år i branchen har Sys Hansen, administrerende direktør i Egencia Danmark, på tætteste hold set, hvordan prioriteter for erhvervsrejsende har ændret sig og udtaler i den forbindelse:

“Billedet af den klassiske erhvervsrejsende skal opdateres så det passer til det 21. århundrede. De fleste erhvervssrejsende er nu en del af, hvad vi kalder ‘the Expedia Generation’ – altså de personer, der er vant til at have smartphone adgang til de fleste dele af deres liv fx deres bank, deres kommune og så selvfølgelig deres rejser. Den selvbestemmelse og fleksibilitet forventer de selvfølgelig også, når de er på erhvervsrejse”.

Nej tak til personlig kontakt – medmindre det er nødvendigt

En anden konklusion fra undersøgelsen er også et udtryk for den tid vi lever i, vurderer Sys Hansen, da det viser sig, at halvdelen af de adspurgte helst vil undgå menneskelig kontakt til deres erhvervsrejsebureau.

“Erhversrejsende ønsker effektivitet og foretrækker at kunne klare det hele selv – hurtigt og smidigt. Dog er det også min erfaring, at når der opstår udfordringer, aflysninger eller lignende, man ikke lige selv kan klare, så er det afgørende for vores kunder at de kan få en professionel  stemme i røret, som hurtigt og sikkert kan få dem videre”, tilføjer hun.

Om Egencia

Egencia gør erhvervsrejser mere effektive. Egencia sætter den erhvervsrejsende i centrum og udvikler kontinuerligt brugervenlige løsninger, der understøtter hele rejsen og sikrer at rejsepolitikken overholdes. Drevet af brugerindsigt og teknologiinvesteringer fra moderselskabet Expedia Gruppen, samler Egencia alt det, som de rejsende og rejseansvarlige behøver – indhold, teknologi, service og rapportering – i én platform. Egencia udbyder sine ydelser i 65 lande. For mere information om Egencia, besøg www.egencia.dk eller besøg vores blog eller LinkedIn.

Om undersøgelsen

Undersøgelsen blev udført blandt 4521 erhvervsrejsende i alderen 18 og ældre i Australien, Canada, Frankrig, Tyskland, Norge, Singapore, Sverige, Storbritannien og USA.

Ønsker du at vide mere om den 4. Udgave af Egencias globale Business Travel & Tech-analyse, så har vi samlet uddrag af den i denne infografik.

Uddrag fra undersøgelsen:

  • 66% af de adspurgte vil have muligheden for at bestille eller administrere rejser på alle enheder
  • 50% ønsker ikke at tale med en person, medmindre de har et problem
  • 33% af folk mener, at adgang til WiFi på flyrejsen vil øge tilfredsheden på erhvervsrejsen

© 2017 Egencia LLC. Alle rettigheder er forbeholdt. Expedia, Egencia, Egencias logo og Egencias Top 100 Foretrukne Corporate Hotel Awards er enten registrerede brands eller Expedia Inc.’s brands i USA og/eller andre lande. CST No. 2083922-50

Logo –  http://photos.prnewswire.com/prnh/20130916/CG79319LOGO-a

SOURCE Egencia

Related Links

http://www.egencia.com
http://www.expediacorporate.com

Click here to read the full release with contact information on PR Newswire. Some releases are not in English.

To post and circulate your own press release on FIR and the eTN Network  please click here 

 


Comments are closed here.