Egencia lanserar superenkel lösning för kvittohantering

July 17, 2017 | By forimmediaterelease.net - | Filed in: Press Releases.

Redan tidigt under 2017 berättade Egencia om sina planer att revolutionera företags hantering av utgifter och redovisning av kvitton. Just utgifter som uppstår under en affärsresa, som en medarbetare ska redovisa kvitton för, är en funktion som inte hanteras av olika redovisningsbaserade lösningar.

Basen i Egencia Expense Management Suite är en integrerad rese- och utgiftshantering som förenklar redovisningen för medarbetaren. På en marknad där affärsresenärer menar att tiden de lägger på kvittohantering och utläggsredovisning borde vara 23 procent kortare än vad den är idag och där 41 procent av resenärerna fortfarande hanterar utlägg manuellt så är automatisering mer än välkommet. Läs mer om detta på Egencias blog. Även för dem som använder olika typer av lösningar för kvittoredovisning så är uppgiften ändå komplicerad på grund av olika typer av verktyg eller inloggningar – ett för resehantering, ett för kreditkort och ett för redovisning av kvitton. För att lösa detta så använder Egencia Integrated Travel and Expense endast en inloggning och en datakälla. Chrome River är också Egencias första partner som erbjuder den här typen av lösning.

  • Flera av våra kunder har resenärer runt om i världen som använder vår lösning. Genom vårt samarbete med Egencia så kan vi utöka användandet så att alla våra kunder får samma upplevelse av sin boknings- och utläggsredovisningsprocess, säger Alan Rich, vd Chrome River.

Egencias nya applikation är byggd kring företagets egna öppna plattform Egencia Open Connect Platform. Som namnet antyder är den designad att öppna upp marknaden för vilket företag som helst som hanterar utgifter och förenkla överföring av data mellan olika partners. Idag har, tillsammans med Chrome River, 29 olika partners anslutit sig till samarbetet inklusive Microsoft, Coupa, MobileXpense och Expensify.

  • Skillnaden mellan ett bra och ett fantastiskt reseprogram handlar om val, säger Rob Greyber, vd på Egencia. Vi har utformat en öppen lösning som tillåter kunderna att välja det verktyg för utgiftshantering som de önskar. Sedan förbättrar vi det hela genom att ge användarna direkt tillgång till sitt verktyg via Egencias plattform. Därifrån är det enkelt att hantera sina utgifter med bara ett klick. Resultatet är alltså sömlöst. Användarna kan ha ett utgiftshanteringssystem och en reselösning på ett och samma ställe. Reaktionen på marknaden är mycket positiv och vi är glada att så många partners har anslutit sig till oss redan.  

Exempel på partners:
Chrome River 
Traveldoo® an Expedia, Inc. company  
Microsoft 
MobileXpense 
Coupa 
DIMO (Notilus & In-one) 
Expensify 
Insperity® ExpensAble® 
DATABASICS

Om Egencia
Egencia tar affärsresan till nya höjder genom att erbjuda en uppkopplad och produktiv upplevelse. Egencia sätter resenärerna i fokus genom att kontinuerligt utveckla effektiva och användarvänliga lösningar. Med konsumentinsikter och teknologiinvesteringar från moderbolaget Expedia group kopplar Egencia samman allt som affärsresenärer behöver – utbud, teknologi, service och rapportering – på en och samma plats. Egencia erbjuder tjänster i 65 länder. För mer information, besök www.egencia.se eller Egencias blogg.

© 2016 Expedia och Egencia, LLC. Alla rättigheter förbehållna. Egencia och Egencias logotyp är antingen registrerade varumärken eller varumärken som tillhör Expedia, Inc. i USA och/eller andra länder. Alla andra varumärken tillhör sina respektive ägare. CST # 2029030- 50; CST # 2083922-50.

Om Chrome River
Chrome River Technologies, Inc. konfigurerbara och molnbaserade utgiftshantering och automatiska hantering av leverantörsfakturor har ett elegant och intuitivt användargränssnitt som fungerar lika bra på en smartphone, surfplatta som på en bärbar dator. Chrome Rivers SaaS-produkter erbjuder en teknisk infrastruktur i världsklass och kombineras med en helt och hållet agil lösning. Lösningen stödjer dagens föränderliga affärsklimat och är en lösning som CFO:er, Travel Managers och affärsresenärer alla kommer att älska. För mer information se mer på www.chromeriver.com.

Logo – http://photos.prnewswire.com/prnh/20130916/CG79319LOGO-a

SOURCE Egencia

Related Links

http://www.egencia.se
http://www.expediacorporate.com


To post and circulate your own press release on FIR and the eTN Network  please click here 

 


Comments are closed here.