Bonnier Publications: Uusi suoratoistopalvelu tarjoaa alennusta fiksuille

January 2, 2018 | By forimmediaterele | Filed in: Press Releases.

Travel & Tourism Industry release:

TUKHOLMA, January 2, 2018 /PRNewswire/ —

Kauanko kestää valon matka auringon ytimestä sen pinnalle? Entä mikä sai luksusristeilijä Lusitanian uppoamaan alle 18 minuutissa? Bonnier Publications julkaisee nyt kaikille fiksuile suomalaisille tarkoitetun pohjoismaisen suoratoistopalvelun, DOCMAn. DOCMAn tarjonta koostuu huolella valikoiduista historiaan ja tieteeseen syventyvistä dokumenteista ja tausta-artikkeleista. Palvelu on tällä hetkellä tavanomaista edullisempi fiksuille. 

DOCMA on Suomen uusin suoratoistopalvelu, joka tuo parhaat dokumenttielokuvat, tausta-artikkelit ja muun materiaalin yhteen samalle alustalle. DOCMA on tarkoitettu niille, joita kiinnostaa tieteen koko kirjo, ja esimerkiksi historiasta innostuneille DOCMA on kuin todellinen aikakone. Palvelun taustalla toimivat esimerkiksi Tieteen Kuvalehti ja Tieteen Kuvalehti Historia -aikakauslehtien päätoimittajat.

“Pohjoismaiden suurimpana historia- ja tiedesisällön tuottajana tiedämme, että totuus on usein tarua ihmeellisempää. Näinpä olemmekin avanneet digitaalisen dokumenttipalvelun kaikille tieteen, avaruuden, luonnon ja historian ystäville. DOCMAssa kaikkia aiheita käsitellään viihdyttävällä ja mukaansatempaavalla tavalla, joka saa kaikki meidät tiedonjanoiset sekä oppimaan uutta että viihtymään. Kokemus ei myöskään pääty lopputeksteihin, vaan lisäämme palveluun jatkuvasti ekstrasisältöä, jonka avulla kiinnostunut voi oppia aiheesta aina vain enemmän”, sanoo Bonnier Publicationsin varatoimitusjohtaja ja markkinointijohtaja Lars Gudbrandsson.

Hyviä uutisia ylenkatsotuille neroille
Noin 85 prosenttia suomalaisista käyttää ainakin yhtä suoratoistopalvelua, ja lähes puolet suoratoistavat sisältöä palveluntarjoajalta, joka veloittaa kiinteää kuukausimaksua. Määrä on enemmän kuin kolminkertaistunut vuodesta 2013. Jopa 500 000 ihmistä on jo irtisanonut TV-kanavapakettinsa uusien vaihtoehtojen vuoksi. Suurin muutos tilanteessa on nähty 30-39-vuotiaiden ikäryhmässä.

“Kiinnostus historiaa ja tiedettä kohtaan kasvaa koko ajan. Ennen DOCMAa suoratoistopalvelut keskittyivät pääasiassa ainoastaan viihteeseen ja valtayleisöön. DOCMA kuitenkin porautuu syvälle ja on sekä viihdyttävä että hyödyllinen vaihtoehto niille, jotka haluavat oppia uutta”, kertoo Bonnier Publicationsin Pohjoismaiden digitaalinen tuotepäällikkö Jakob Meng. “Olemme hankkineet DOCMAan korkeatasoisinta mahdollista sisältöä maailman parhaimpien tuottajien kanssa muodostettujen yhteistyösopimusten kautta. Näin DOCMAsta on kehkeytymässä poikkeuksellinen ja hieno yhteisö sekä todellinen tiedon aarreaitta sitä kaipaaville.”

Kasvavat markkinat tarjoavat DOCMAn mukaan tilaa myös meistä uteliaimmille ja fiksuimmille. DOCMA tähtää korkealle ja pyrkii palvelemaan meistä niitä, jotka tykkäävät viihdyttää itseään ennen kaikkea aivojumppaamalla ja oppimalla uutta.

Suomalaisia ja kansainvälisiä huippuluokan dokumenttielokuvia
Palveluun lisätään joka viikko ainakin yksi tarkkaan valikoitu dokumenttielokuva, joten käyttäjät saavat jatkuvasti ajantasaista tietoa historiasta, avaruudesta, luonnosta ja teknologiasta. Näiden lisäksi DOCMA saattaa toisinaan käsitellä myös muita aiheita.

DOCMAn sisältö on valikoitu huolellisesti samoja ajattomuuden ja korkean laadun periaatteita noudattaen kuin muissakin Bonnierin brändeissä, kuten Tieteen Kuvalehdessä ja Tieteen Kuvalehti Historiassa. Dokumenttielokuvat ovat korkeinta mahdollista laatua, ja niitä ovat tuottaneet palveluun muun muassa ZDF, BBC ja Yhdysvaltojen PBS.

“Lyhykäisyydessään DOCMAn voisi sanoa olevan suoratoistopalveluvastine Tieteen Kuvalehdelle, joka sekä viihdyttää että viisastuttaa”, kertoo Bonnier Publicationsin PR-vastaava Sebastian Relster.

Mitä enemmän tiedät, sitä edullisemmaksi DOCMA tulee
DOCMA-tilaus maksaa tavallisesti 7,99 euroa kuussa. Fiksuimmat saavat kuitenkin palvelun ensimmäisen kuukauden halvemmalla riippuen DOCMAn tietotestissä saadusta tuloksesta. os vastaat kaikkiin kysymyksiin oikein, saat ensimmäisen kuukauden tilauksen 1,5 eurolla. Jos saat puolet tai vähemmän kysymyksiä oikein, DOCMA-tilauksen aloitushinta on joko 4 tai 5 €.

Vaikka et osaisi vastata yhteenkään kysymykseen oikein, voit silti tilata DOCMA-palvelun itsellesi – täydellä hinnalla.

Tee koe täällä: docmatesti.fi

Bonnier Publications on Pohjoismaiden suurin aikakauslehtikustantaja, jolla on yli 50 lehtinimikettä. Tunnetuimmat niistä ovat Tieteen Kuvalehti, Kunto Plus ja Tieteen Kuvalehti Historia. Bonnier Publications on osa Bonnierin suvun omistuksessa olevaa ruotsalaista viestintäkonsernia Bonnier AB:tä, joka toimii yli 20 maassa sanomalehti-, kirjakustannus- ja televisioalalla.

SOURCE Bonnier publications

Click here to read the full release with contact information on PR Newswire. Some releases are not in English.

To post and circulate your own press release on FIR and the eTN Network  please click here 

 


Comments are closed here.