Whirlpool presenterar kampanjen #SensingYourWorld på Fuorisalone

April 16, 2018 | By forimmediaterelease.net - | Filed in: Press Releases.

MILANO, April 16, 2018 /PRNewswire/ —

Besökare på Fuorisalone kan upptäcka Whirlpools senaste innovationer på företagets dedikerade utställningsplats. Med kampanjen #SensingYourWorld visar varumärket upp sina premiumapparater med avancerad internetanslutning som känner av och svarar på konsumenternas behov. Whirlpool håller en exklusiv kickoff som marknadsför lyssnande och intuitiv teknik, såväl som en speciell pratshow för att utforska de spännande framtida möjligheterna för anslutna hem.

Upplev anslutna W Collection-apparater  

Whirlpool visar hur anslutning kan förbättra interaktionen med användare – från planering av måltider till fjärrövervakning och styrning av apparater via Whirlpools enkelt intuitiva app 6TH SENSE, som använder röststyrning via Google Assistant för ultimat handsfree-interaktion. De nya W Collection-apparaterna fungerar också sömlöst för att erbjuda nya former av konsumentupplevelser, däribland spisar som använder lampor för att skicka meddelanden från andra apparater.

Presenterar kampanjen #SensingYourWorld  

På Fuorisalone presenterar Whirlpool den nya marknadsföringskampanjen #SensingYourWorld genom ett exklusivt evenemang i hjärtat av Milanos Fuorisalone-distrikt. Denna stora kampanj firar företagets kärnvärde att lyssna och visar konsumenter de innovativa fördelarna med företagets internetaktiverade premiumprodukter.

Whirlpool levandegör också en interaktiv upplevelse som erbjuds av både kampanjen och det nya W Collection-sortimentet. Besökare får möjlighet att delta i Whirlpool “Sensing Your World”-upplevelsen, som levandegör varumärkets förmåga att komma närmare människors önskningar.

Whirlpool håller också en insiktsfull och inspirerande pratshow den 16 april för att diskutera vad framtiden har att erbjuda. Med titeln “#SensingYourWorld-anslutning: En konsument tar sig an framtiden för anslutna apparater”, ska den fascinerande dialogen undersöka nya konsumentundersökningar av Whirlpool som avslöjar människors syn på teknikens föränderliga roll i deras hem och kök.

Whirlpool på Fuorisalone och EuroCucina 2018  

För praktiska demonstrationer av nya produkter och innovationer kan du besöka Whirlpool på Fuorisalone-utställningen på Spazio Bergognone 26 eller i Eurocucina-montern (pav. 11 – monter A11, A15, B14 och B18).

Mer information finns på: http://www.whirlpoolcorp-eurocucina2018.eu

Pressfrågor:

Whirlpool EMEA                    
Edda Laudi                        
edda_laudi@whirlpool.com    

PR-byrå
Angharad Ertmann
angharad.ertmann@emanatepr.com

SOURCE Whirlpool Corporation

 


To post and circulate your own press release on FIR and the eTN Network  please click here 

 


Comments are closed here.