Whirlpool på EuroCucina 2018: Fire exceptionelle mærker, en vision om topkvalitet

April 17, 2018 | By forimmediaterelease.net - | Filed in: Press Releases.

MILANO, April 17, 2018 /PRNewswire/ —

Whirlpool Corporation, verdens førende blandt de største producenter af husholdningsmaskiner, vil fremvise produktinnovationer, inspirerende elementer og nyeste designs fra sine fire mærker, KitchenAid, Whirlpool, Hotpoint og Indesit. På Whirlpools stand vil de fortælle historien om, hvordan gennembrud i design og teknologi vil omdanne fødevarers løbebane: Fra planlægning af måltider til opbevaring af fødevarer, til madlavning og rengøring. Innovative maskiner kan omdanne ethvert skridt i retning af enklere, mere fornøjelig spisning og fremstilling af ekstraordinær mad som en del af hverdagslivet.

Whirlpools stand (Pavilion 11 – Stand A11-A15-B14-B18) på EuroCucina er arrangeret som et boligareal på omkring 1.700 m2, hvor de besøgende virkelig kan opleve produkterne og deres forskellige brug i hverdagslivet.

KitchenAid   

KitchenAids opstilling på EuroCucina omfatter de nye Sous Chef induktionskogeplader, det forbedrede 2018-sortiment af multifunktionsovne såvel som en XXL-udgave af Combi-køleskabet, der tilbyder bedre opbevaring af kulinariske mesterværker kombineret med den største opbevaringskapacitet inden for KitchenAids indbygningssortiment.

Whirlpool   

Whirlpool vil præsentere nye smarte maskiner som led i sin førsteklasses W Collection-sortiment inkl. indbygningsovne, mikrobølgeovne, kogeplader og emfang, der alle har internettilslutning med 6TH SENSE Live-appen. På EuroCucina viser de også to køleskabsfrysere, den indbyggede SPACE400 og W Collection 4 Døre, der overvåger og automatisk optimerer sin ydelse for at behandle fødevarer, så de holder længere.

Hotpoint   

Hotpoint vil præsentere nye produkter i sin 2019 Built-In Collection, et avanceret sortiment, som tilbyder en vindende kombination af fleksible funktioner, påvist ydelse og autentisk design. Som afrunding på sin portefølje vil Hotpoint lancere en 70 cm indbygget køleskabsfryser med en kapacitet på 400 liter, den nye Active Quattro køleskabsfryser og en kompakt 45 cm opvaskemaskine.

Indesit   

På EuroCucina vil Indesit vise Aria – deres komplette indbyggede serie af koordineret kogegrej og en ny 45 cm opvaskemaskine med Push&Go. Aria-sortimentet omfatter en stilfuld indbygninsovn med Turn&Cook-funktion, mikrobølgeovn, induktions- og gaskogeplader og elegante emfang.

Få yderligere oplysninger ved at kontakte: http://www.whirlpoolcorp-eurocucina2018.eu

Kontakt:   

Whirlpool EMEA
Edda Laudi
edda_laudi@whirlpool.com  

Alessandro Magnoni 
alessandro_magnoni@whirlpool.com

SOURCE Whirlpool Corporation

 


To post and circulate your own press release on FIR and the eTN Network  please click here 

 


Comments are closed here.