Mexico’s bezienswaardigheden zijn geopend en verwelkomen u graag

October 31, 2017 | By forimmediaterelease.net - | Filed in: Press Releases.

“Wij laten u met genoegen weten dat onze toeristische bestemmingen geopend zijn en bezoekers van over de hele wereld kunnen verwelkomen”, zegt Hector Flores, CEO van het Mexicaans bureau voor toerisme. “Wij staan in nauw contact met de plaatsen en kunnen bevestigen dat alle populaire bestemmingen, luchthavens en belangrijke toeristische gebieden normaal functioneren. Bezoekers ervaren de gastvrijheid, de prachtige mensen, ongerepte landschappen en stranden, levendige koloniale plaatsjes en steden waar Mexico bekend om staat.”

In Mexico Stad waren alle activiteiten binnen een week weer terug op het normale niveau, na een lichte daling in toeristische activiteiten in de dagen na de aardbeving van 19 september. Alle geplande evenementen in de hoofdstad gaan volgens schema door. De internationale topattracties in Mexico Stad, waaronder de F1, en de Parade voor de Dag van de Doden vonden plaats in het weekend van 28 oktober en trokken duizenden bezoekers.

De periode van de Dag van de Doden, die eind oktober begint en doorgaat tot begin november, wordt in heel Mexico gevierd, in topbestemmingen zoals Oaxaca, Chiapas, Puebla en Aguascalientes. Families en vrienden komen samen om geliefden te herdenken en hun herinnering levend te houden. Dit vrolijke seizoen wordt gekenmerkt door unieke versieringen, smaken, geuren en feesten die je niet mag missen.   

De stad Puebla laat weten dat haar toeristische activiteiten open zijn, dankzij de gezamenlijke inspanningen van de publieke en private sector. In Puebla zijn alle hotels open en de prachtige binnenstad kan normaalworden bezocht. De plaatsen Atlixco en Cholula hebben bevestigd dat hun toeristische attracties veilig zijn en de lokale gemeenschappen verwachten direct opnieuw toeristen te kunnen verwelkomen. Vele musea zijn tijdens de gebruikelijke openingstijden te bezoeken, een paar worden nog hersteld.

Puebla’s overige Magische Dorpen zoals Pahuatlan, Zacatlan, Chignahuapan, Cuetzalan, Xicotepec, Huauchinango en Tlatlauquitepec ondervonden geen schade en zijn open voor bezoekers.  

Oaxaca Stad, Huatulco en Puerto Escondido in de staat Oaxaca en Palenque, San Cristobal de las Casas, en Tuxtla Gutierrez in Chiapas functioneren normaal en alle bezienswaardigheden zijn open voor het publiek.

In Morelos functioneren de beroemde spa’s en prachtige evenementenlocaties zoals normaal.

Flores vervolgt, “Wij nodigen iedereen uit om de wonderen van Mexico te ontdekken. Het is een wereld op zich – een rijke cultuur, vriendelijke gemeenschappen, betoverende plekken en unieke gebeurtenissen. Mexico’s inwoners en landschappen verwelkomen bezoekers met open armen.”

Het Mexicaans bureau voor toerisme en de gehele toeristische sector blijven ervoor zorgen dat alle bezoekers een onvergetelijke en positieve ervaring in Mexico hebben. De Mexicaanse overheid voert op alle niveaus actieplannen uit en blijft personen die getroffen zijn ondersteunen.

Bezoek voor meer informatie over Mexico en al haar bestemmingen www.visitmexico.com.

Foto – http://mma.prnewswire.com/media/594535/Mexico_Map__Netherlands__31_10_17.jpg

Foto – http://mma.prnewswire.com/media/594362/Mexico_Tourism_Board.jpg

SOURCE Mexico Tourism Board

Related Links

http://www.visitmexico.com


To post and circulate your own press release on FIR and the eTN Network  please click here 

 


Comments are closed here.