Implementationen av Tork EasyCube® har minskat antalet städrundor från 90 till 68 per dag på Unilevers huvudkontor

April 17, 2018 | By forimmediaterele | Filed in: Press Releases.

Travel & Tourism Industry release:

GOTHENBURG, Sverige, April 17, 2018 /PRNewswire/ —

Efter implementeringen av Facility management-systemet Tork EasyCube®, minskade antalet städrundor samtidigt som tillgängligheten av pappershanddukar och toalettpapper ökade till 100%. Med hjälp av sensorteknik och uppkopplade enheter ger tjänsten information i realtid om städ- och påfyllningsbehov, vilket ger effektiv städning med konsekvent hög kvalitet. 

Klicka här för att se Multimedia News Release:https://www.multivu.com/players/sv/8302851-tork-easycube-software-unilever-hq/

Unilevers huvudkontor i Tyskland öppnade 2009 och är placerad i Hamburgs nyutvecklade hamndistrikt. På kontorets toalettutrymmen kan det sammantaget vara upp till 5000 besökare per dag eftersom det även finns allmänna utrymmen i anläggningen. Tack vare Tork EasyCube® har det blivit mycket lättare för Sodexos Facility management team att leverera hög städkvalitet på ett effektivt sätt.

Dagliga städrundor minskade med 25%
Christiane Doms, platschef för Sodexo på Unilevers kontor, berättar att den datastyrda städningen har eliminerat onödiga städrundor samtidigt som tillgången till tvål, pappershanddukar och toalettpapper har ökat till 100%. “Uppkopplade enheter i hela byggnaden samlar data om refillnivåer och besöksantalet. Vår städpersonal får tillgång till informationen genom den lättanvända applikationen Tork EasyCube®, som berättar exakt var de behövs. Tack vare behovsbaserad städning undviker vi onödiga dispenserkontroller och ligger alltid steget före.” Den tid som sparas genom att minska antalet städrundor från 90 till 68 per dag kan användas till andra städuppgifter och gör det möjligt att leverera en högre kvalitet till kunderna. Dessutom har städpersonalens arbete blivit mindre stressigt och mer meningsfullt eftersom de kan fokusera på de uppgifter som verkligen gör skillnad.

En ny digital era inom facility management 

När man tittar tillbaka på åtta månaders arbete med Tork EasyCube® hos Unilever, säger chefen för Städ & Infrastruktur hos Sodexo, Marc Mrotzek, att användandet av “Internet of Things” har visat sig vara mycket effektivt när det gäller att leverera tjänster inom facility management. “Som ett ledande företag inom facility management söker vi ständigt efter nya innovationer för att optimera de tjänster vi erbjuder våra kunder och öka deras livskvalitet. Tork EasyCube® har gjort det möjligt för oss att både förbättra kundnöjdheten och att öka effektiviteten.” Även på Unilever ses införandet av datastyrd städning som en framgång. “Vår främsta prioritet är att säkerställa att våra anläggningar uppfyller högsta standard för våra anställda. Med Tork EasyCube® har vi uppnått detta mål och alla våra övriga mål, såsom effektivitet. Våra förväntningar överträffades definitivt “, avslutar Rainer Ringler, Workplace Services, Unilever.

     (Photo: https://mma.prnewswire.com/media/676821/Tork_EasyCube.jpg )

Video: 
     https://www.multivu.com/players/sv/8302851-tork-easycube-software-unilever-hq/

SOURCE Tork EasyCube

Click here to read the full release with contact information on PR Newswire. Some releases are not in English.

To post and circulate your own press release on FIR and the eTN Network  please click here 

 


Comments are closed here.