Icelandair inspirerer passagerer til at tage pragtfulde billeder fra 10 kilometers højde

April 17, 2018 | By forimmediaterele | Filed in: Press Releases.

Travel & Tourism Industry release:

REYKJAVIK, Island, April 17, 2018 /PRNewswire/ —

Festflyveturen Iceland By Air flyver en særlig rute hen over Islands fantastiske seværdigheder for at markere ankomsten af flyselskabets nye Boeing 737 MAX 8-fly  

‘Iceland By Air’ gav passagerer en særlig flyrute, for at de kunne se nogle af landets fantastiske landskaber, som fx Jökulsárlon Lagunen, fra den bedste plads på det nye fly

  • Icelandairs første nye Boeing 737 MAX 8 letter med forbedret plads i kabinen og nydesignede vinduer, der giver et bedre udsyn, og øger kundernes komfort og oplevelse samt gør det til en oplevelse af rejse
  • Boeing 737 MAX 8-flyet bruges i hele Icelandairs rutenet og krydser Atlanterhavet hver dag
  • I løbet af de næste fire år modtager Icelandair 16 nye fly som en del af sit konstante engagement i at forbedre kundeoplevelsen og sikre, at passagerne nyder rejsen lige så meget som destinationen

Icelandair, der flyver transatlantisk, byder velkommen til sin første nye Boeing 737 MAX 8 med en enestående festflyvetur ‘Iceland By Air’, der følger en særlig rute hen over nogle af Islands mest pragtfulde landskaber og seværdigheder.

     (Photo: https://mma.prnewswire.com/media/677625/Icelandair___Iceland_By_Air.jpg )

Alle Icelandairs fly får navn efter islandske vulkaner eller steder i Islands fantastiske, skønne natur. Den nye Boeing 737 MAX 8, der har fået navnet Jökulsárlon, fulgte en særlig rute, som gav passagerne mulighed for både at få et glimt af navnefællen Jökulsárlon Lagunen og se den sorte sandstrand ved Reynisfjara og gletsjeren Vatnajökull.

Gæsterne ombord på festflyveturen, der havde Islands bedste fotograf Páll Jökull som vært, fik under flyveturen undervisning i, hvordan man tager de bedste billeder fra luften fra de nydesignede vinduer, der giver bedre udsyn. Pálls fototips hjalp passagerne med at få det perfekte billede: Ved at bruge flyets nye LED-lyssystem til at skabe lys i billedet og det forbedrede design af kabinens vinduer som rammen. At tage et godt billede fra Boeing 737 MAX-flyet er en kombination af eksisterende lys og sammensætningen af det, som du ser derude, landskab/himmel, og det gøres nemmere med de nydesignede vinduer, siger Jökull.

Passagerne drak det nye flys skål i Icelandairs særlige udgave af 737 Transatlantic Icelandair Pale Ale, der kan fås ombord og i Icelandair Saga Lounge i den internationale lufthavn Keflavik i en begrænset periode. Øllet har et alkoholindhold på 7,37 % og er fremstillet af humle fra den nordvestlige Stillehavskyst i USA (hvor Boeing-flyene produceres) og europæisk malt som en hyldest til rejsen, som flyene udfører.

Icelandairs nye Boeing 737 MAX 8 giver passagerne en forbedret flyveoplevelse med et redesignet kabineinteriør og LED-belysning, der kan tilpasses. Det forbedrede kabinedesign, der er baseret på mange års kundeundersøgelser, omfatter et Boeing Sky Interior med moderne skulpturerede vægge, der på en smart måde leder dit øje hen mod vinduet. Der er tilføjet flere gennemtænkte træk såsom større bagagebokse over sæderne, der giver ekstra plads til passagernes håndbagage.

Icelandairs nyeste fly sætter også nye standarder for brændstofforbrug og ydelse med et brandstofforbrug* på op til 20 % lavere og forøgelse af rækkevidden til 6.570 km. 737 MAX-flyet er udstyret med den nyeste støjsvage motorteknologi, der reducerer flyets støjniveau med op til 40 %.

Flyselskabet tilføjer i alt 16 nye fly af typen Boeing 737 MAX 8 og Boeing 737 MAX 9 til sin flåde i løbet af de næste fire år og får dermed mulighed for at styrke sit voksende rutenet.

Det nye fly supplerer Icelandairs eksisterende flåde af fly af typen 757 og 767, der alle er perfekt egnet til mellemdistanceflyvninger og flyselskabets transatlantiske og europæiske ruter.  

Björgúlfur Jóhannsson, Icelandsairs bestyrelsesformand og adm. direktør, bemærker: “Modtagelsen af 16 nye fly til Icelandairs flåde i løbet af de næste fire år markerer vores engagement i fortsatte forbedringer af vores kunders oplevelse. Boeing 737 MAX-familien sætter os i stand til at styrke vores rutenet og give vores kunder valgmulighed og fleksibilitet i et stærkt konkurrencepræget marked.

Først på sommeren 2018 åbner flyselskabet fem nye ruter til Nordamerika ud over en ny rute mellem Dublin og Reykjavik. Icelandair har også fornylig forenklet sit produkt til at omfatte to rejseklasser: Saga Premium og Economy for på bedste måde at dække deres kunder rejsebehov. Udover at investere i produktet i luften og styrke sit rutenet har selskabet også opdateret kundernes onlineoplevelse ved fornylig at lancere et websted, der findes på 16 nye sprog og er nemmere at bruge end nogensinde.

Alle passagerer på Boeing 737 MAX 8-flyet kan over den næste måned deltage i at tage det perfekte billede fra luften og bruge #IcelandByAir til at deltage i konkurrencen om det bedste billede, der udkommer i Icelandairs flymagasin og offentliggøres på Icelandairs websted. For at læse fotograf Pálls tip og finde ud af mere om konkurrencen eller foretage en reservation kan du besøge: http://www.icelandair.com.

#IcelandByAir #MyStopover @Icelandair

http://www.icelandair.com

https://twitter.com/Icelandair

https://www.facebook.com/Icelandair

http://instagram.com/icelandair/

KILDE Icelandair

Click here to read the full release with contact information on PR Newswire. Some releases are not in English.

To post and circulate your own press release on FIR and the eTN Network  please click here 

 


Comments are closed here.