ClickSoftware benadrukt de voordelen van voorspellende buitendienst en verandermanagement tijdens Field Service Forum 2018

May 17, 2018 | By forimmediaterele | Filed in: Press Releases.

Travel & Tourism Industry release:

BURLINGTON, Massachusetts, 17 mei 2018 /PRNewswire/ — ClickSoftware, de toonaangevende leverancier van managementsoftware voor de buitendienst, kondigde vandaag aan dat het een presentatie zal geven en een stand zal hebben tijdens het Field Service Forum dat op 30-31 mei in het Novotel Hotel Amsterdam City gehouden zal worden. 

Op 31 mei om 9.40 uur zal Hilla Karni, ClickSoftware’s vice president voor Product and Market Readiness, pleiten voor een verschuiving van reactieve naar voorspellende buitendiensten. Ze zal spreken over de onnodige kosten die geassocieerd zijn met de oudere processen en de gevolgen van voorspellende velddiensten op bedrijfskritieke prestatie-indicatoren. Later op de dag zal Karni een rondetafelgesprek houden over verandermanagement, met een focus op grootschalige invoering van technologieën, beleidsregels of processen. ClickSoftware zal tijdens de beurs ook een stand hebben waar deelnemers meer te weten kunnen komen over de oplossingen van ClickSoftware.

Over ClickSoftware
ClickSoftware is een wereldleider op het gebied van managementoplossingen voor de buitendienst, het leveren van waarde door verbeterde efficiëntie, doeltreffendheid, en het verbeteren van de klantervaring. ClickSoftware combineert ongeëvenaarde industriële expertise en ultramoderne computerwetenschappen om betekenisvolle, meetbare bedrijfswaarde te leveren, waardoor kritieke bedrijfsprocessen geoptimaliseerd en de klanten tevredengesteld worden. Click Field Service Edge voorziet leidinggevenden in de buitendienst van de slimste technologieën en de beste praktijken van over de hele wereld om tastbare resultaten, realtime advies, en echte operationele kennis te leveren.

Ga voor meer informatie naar https://www.clicksoftware.com/. Volg ons op Twitter.

Klik. Werkelijke kennis. Op het werk.

Mediavragen:
Jill Rosenthal
InkHouse voor ClickSoftware
clicksoftware@inkhouse.com

Logo – https://mma.prnewswire.com/media/395427/ClickSoftware_1_Logo.jpg

 

BRON ClickSoftware

Click here to read the full release with contact information on PR Newswire. Some releases are not in English.

To post and circulate your own press release on FIR and the eTN Network  please click here 

 


Comments are closed here.